The Village Україна збирає події пятниці, 27 вересня, які варто відвідати.

«Лебедине озеро» від Раду Поклітару

Сюжет балету Петра Чайковського «Лебедине озеро» у постановці хореографа Раду Поклітару повністю змінили. «Це не звична казка про Принца, який зустрів і покохав дівчину, перетворену злим чарівником на лебедя. Автор створює балет-притчу, балет – роздум про неможливість жити, зраджуючи своє істинне єство», – розповідають організатори вистави.


Коли

19:00

Де

МЦКМ «Жовтневий палац», Алея Героїв Небесної сотні, 1

скільки

від 90 гривень


Концерт Dimmu Borgir

До Києва приїздить відомий блек-метал гурт Dimmu Borgir: він представить свій альбом-повернення. Після семирічної паузи колектив повернувся з новим альбомом Eonian, що вийшов 2018 року на лейблі Nuclear Blast. Відновлення гурту збіглося з його 25-м ювілеєм.


Коли

19:00

Де

Stereo Plaza, вулиця Лобановського, 119

Скільки

від 1 150 гривень


Концерт Operators

Operators – проєкт, який створив 2014 року Ден Бокнер у Монреалі, також відомий такими гуртами, як Wolf Parade, Handsome Furs та Divine Fits. На київському концерті Бокнер презентуватиме новий альбом Radiant Dawn, який вийшов у травні.


Коли

20:00

Де

Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

300 гривень


Кіно з котами

У Центрі кототерапії на Воздвиженці можна прийти і подивитись кіно у компанії котів. Цієї п’ятниці показуватимуть фільм «Кіт на імя Боб» – стрічку, що розповідає про вуличного музиканта, який зустрів вуличного кота. Реєстрація за лінком.


Коли

19:00

Де

Центр кототерапії,

вулиця Воздвиженська, 14

Скільки

200 гривень


Dj Stingray в Сloser

Dj Stingray – це детройтський діджей та продюсер Шерард Інгрем, який ніколи не знімає маски під час виступу. Діджей поєднує у своїй творчості «високошвідкісне електро та радикальне техно», що і формує його власний стиль, говорять організатори події.


Коли

23:55

Де

Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

300-400 гривень