The Village Україна збирає події четверга, 19 вересня, які варто відвідати.

Ранкова йога на даху ЦУМу

Йогу на даху проведе викладачка хатха- і нідра-йоги Марго Оккель. «Марго каже, що не існує складних або простих асан. Секрет у тому, щоб виконувати кожну зі стовідсотковою часткою усвідомленості на доступному для тебе рівні. Це головний фактор під час відбудови асан», – розповідають організатори. Відвідувачам радять взяти з собою килимок і воду. Реєстрація за лінком.


Коли

08:00

Де

ЦУМ, вулиця Хрещатик, 38

Вхід вільний


Лекція про лайфхаки на забігах

Тренерка з бігу Марі Карачина розповість про основні причини сходу з дистанцій, як пробігти свої перші кілометри та не зупинитись і про те, як не плакати останні кілометри на марафоні. Реєстрація за лінком.


Коли

19:00

Де

Urban Space 500, вулиця Бориса Грінченка, 9

Вхід вільний


Презентація книги Леся Подерв’янського

Лесь Подервянський презентує нову збірку «Фаскінейшен оф зе івнінг». Читачі зможуть ознайомитись із новими (раніше не друкованими) оповіданнями із серії «Больнічка» та текстами про тварин і людей під загальною назвою «SMS-Оповідання».


Коли

19:00

Де

Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки 

200 гривень


Екополювання на річкове сміття

Дві команди по 10 учасників будуть заповнювати спеціальні кошики пластиком та іншими відходами, що знайдуть у річці. На команду переможців чекає приз. Реєстрація за лінком.


Коли

19:00

Де

Гідропарк, Каяк-Каное Центр (зліва, одразу за Венеціанським мостом)

Безкоштовно


Курси для молодих котобатьків

Центр кототерапії відкриває курси котобатьків. На тренінгах розповідатимуть про те, як підготувати квартиру до появи кота, чим його годувати, як гратися та знаходити спільну мову з твариною. «Поява котика в домі схожа на появу дитини, та ця дитина хутряна і трошки з іншої планети, розуміє інші жести, має інші звички, їсть іншу їжу і навіть миється язиком», – розповідають у Центрі кототерапії. Реєстрація та оплата за лінком.


Коли

18:30-20:00

Де

Центр кототерапії, Київ, вулиця Воздвиженська, 14

Скільки

150 гривень


Вечірка-відкриття Музейної крамниці Довженко-Центру

Довженко-Центр відкриває Музейну крамницю на першому поверсі у холі центрі. Відтепер там можна буде придбати видання з історії та теорії кіно, фільми та музику на DVD, платівки, плакати, листівки, значки, сумки та інші сувеніри. На вечірці-відкритті буде читання від письменників Олексія Нікітіна та Антона Санченка, які написали для проєкту «ВУФКУ. Lost & Found» художні тексти на основі сюжетів втрачених фільмів 1920-х років. Також гратиме діджей Дмитро Пруткін.


Коли

18:00

Де

Довженко-Центр, вулиця Васильківська, 1

вхід вільний


Виставка людських тіл «Всесвіт тіла»

Вперше в Україні покажуть міжнародну виставку «Всесвіт тіла», яка з 1995 року подорожує світовими артцентрами та музеями. У четвертому павільйоні ВДНГ експонуватимуть справжні людські тіла, збережені після смерті донорів методом пластинації. Його винайшов німецький лікар Ґунтер фон Гаґенс у 1970-х. На виставці можна простежити всі зміни, що відбуваються з тілом людини протягом життя, та зрозуміти, як функціонує людський організм.


Коли

09:00-20:00

Де

проспект Академіка Глушкова, 1

Скільки

від 350 гривень