The Village Україна збирає події середи, 18 вересня, які варто відвідати.

Wordsmith у Closer

Американський хіп-хоп-виконавець Wordsmith приїжджає у Київ з концертом. Протягом п’яти років музичної кар’єри він записав п’ять альбомів і увійшов до комісії з номінацій на премію «Греммі».

У 2018 році Wordsmith отримав нагороду Independent Music Award у категорії реп та хіп-хоп за альбом Perspective Jukebox. Наживо почути репера можна буде у Closer разом з українськими артистами Tricky Nicki, Глава 94, Dee the Conscious One та DJ Shon Kickit.


Коли

20:00-23:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

300 гривень


Дискусія про майбутнє будівлі «Київпроєкту»

«Агенти змін» запрошують на відкриту дискусію, де обговорюватимуть майбутнє будівлі «Київпроєкту». Ми точно знаємо, що ця знакова будівля – місце, де працювало багато талановитих архітекторів, які створили більшість проєктів тогочасного прогресивного вигляду Києва.

Учасники дискусії Олексій Биков – архітектор, дослідник архітектури періоду радянського модернізму, Олег Дроздов – засновник «Харківської школи архітектури» та архітектурного бюро Drozdov&Partners, Андрій Батін – співзасновник і керівник проєктів в «Агентах змін» та Андрій Вавриш – CEO SAGA Development.


Коли

18.30

Де

вулиця Хмельницького, 16-22

Вхід вільний


Показ фільму «Долоні» у PinchukArtCentre

У рамках публічної програми до виставки «Заборонене зображення» у PinchukArtCentre покажуть фільм «Долоні». Це повнометражний дебют режисера Артура Арістакісяна, який працював над експериментальним фільмом понад шість років.

Стрічка складається з серії притч про кишинівських жебраків та маргіналів, яких режисер показує борцями із системою. Фільм отримав приз Берлінського МКФ у 1994 році. Вхід за реєстрацією.


Коли

18:30-22:00

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

Вхід вільний


Артсереда в Izone

Медіамитець Тимофій Максименко проведе лекцію у рамках артсереди в Izone. Художник працює з аудіо, відео, інсталяцією та перформансом. Він розповідатиме про мистецькі напрями психогеографії та sound art, а також про свої проєкти, які реалізовував у Лондоні, Кракові, Валенсії та Берліні.


Коли

19:00

Де

вулиця Набережно-Лугова, 8

Вхід вільний


EDUCATION & NETWORKING. ENGLISH SPEAKING CLUB LET’S TALK ABOUT

Клуб англійської мови Let's talk about влаштовує зустріч для спілкування англійською у Vapiano. «Ми розвиваємо культуру Small talks, об'єднуючи відкритих і цікавих людей в красивому місці», – розповідають організатори. Протягом двох годин можна буде поспілкуватися у групі та один з одним. У вартість входить келих вина і закуски. Вхід за реєстрацією.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Басейна, 1

скільки

350 гривень