The Village Україна збирає події понеділка, 16 вересня, які варто відвідати.

Kyiv Media Week

Цьогоріч на медіафорумі велика чотириденна програма: розповідатимуть про кіноіндустрію, тренди, виклики та можливості медіа, українську анімацію та рекламу. Щоб купити квитки, треба зареєструватись на сайті форуму.


Коли

09:00-18:00

Де

готель Hyatt Regency Kyiv, вулиця Алли Тарасової, 5

Скільки


Лекція про утилізацію органічних відходів

На лекції розкажуть та покажуть, як користуватись компостером для органічних відходів. «Разом спостерігатимемо за ходом подій, разом розберемося, як він функціонує, що не можна туди складати», - розповідають організатори події.

Також на леції розкажуть, як компостувати відходи вдома.


Коли

18:00

Де

Гідропарк, «Скворечник»

Скільки

50 грн


Йога з дітьми на свіжому повітрі

На ранковій йозі можна розтягнути м’язи та розім’яти суглоби, зняти навантаження зі спини та підтягнути тіло. Діти лишаються поряд з батьками під час занять.


Коли

10:00

Де

вулиця Урлівська, біля школи «Логос»

Скільки

80 грн


Розпродаж бренду Finch

У шоурумі бренду Finch триває розпродаж попередніх колекцій модної марки. Кожен може отримати 30% знижки на речі бренду. «Власники ком'юніті-картки мають ще й додаткові знижки на передзамовлення 20%, а на готові речі ком'юніті знижка плюсується до 50%», - розповідають у бренді.


Коли

11:00-20:00

Де

вулиця Велика Житомирська, 20

Вхід вільний


Лекція про цифровий стрес

Фахівчиня з комунікацій Надія Перевізник досліджує інформаційну залежність. На лекції вона розповість про цифровий детокс та залежність від гаджетів. Реєстрація за лінком.


Коли

19:30

Де

Projector, вулиця Кожум’яцька, 10

Скільки

300 грн


«Палаючий понеділок»: вечірка на ЮБК

Наприкінці літнього сезону клуб ЮБК влаштовує вечірку Burning Monday: Closing Season Staff Party. У лайнапі: Toma Rybka, SWTR&Dona.


Коли

21:00

Де

Труханів острів, ЮБК

Скільки