The Village Україна збирає події неділі, 15 вересня, які варто відвідати.

Всеукраїнський марш за тварин

Марш за тварин одночасно пройде у 24 містах країни та вперше відбудеться в Антарктиді – на станції Вернадського. Основні вимоги: заборона використання тварин у цирках, заборона хутрових ферм, відмова від тестування косметики на тваринах та інші.

Марш у Києві почнеться у парку Шевечнка, де збиратимуть підписи під вимогами маршу. Згодом учасники вирушать через Володимирську до Верховної Ради.


Коли

12:00

Де

парк Тараса Шевченка

вхід вільний


Вереснева Подільська барахолка

Цього разу традиційна барахолка на Подолі пройде на Валах. «Як завжди, будемо купувати-продавати, спілкуватися, знайомитися. А ще послухаємо пісні у супроводі баяну пана Павла та пані Галини з вулиці Юрківська», – анонсують організатори. На барахолці також буде фотосушка.


Коли

16:00-20:00

Де

бульвар на Валах

вхід вільни


Stoned Jesus в Зеленому театрі

Stoned Jesus – перший український гурт, який побував на гастролях у Південній Америці. Також музиканти виступали на одному із найбільших у світі рок-фестивалів Hellfest-2016 та випустили платівку на австрійському лейблі Napalm Records. 15 вересня Stoned Jesus святкуватимуть 10-річчя в Зеленому театрі. Слухачів чекає ексклюзивний сет із треками з різних періодів творчості.


Коли

19:00

Де

Зелений театр, вулиця Паркова дорога, 2

скільки

від 250 грн


фестиваль фотокниг в IZONE

Другий фестиваль фотокниг [фотоальбомів] відбудеться в IZONE. На події буде ярмарок фотокниг від українських та закордонних видавництв, арт-галерей та від фотографів.

Також буде виставка приватних колекцій фотокниг і фотожурналів, лекції за темами фотокниг і фотографії та відкриті презентації проектів фотокниг. 


Коли

11:00-21:00

Де

вулиця Набережно-Лугова, 8

скільки

20 грн


Гуманна вечірка UAnimals & Petcube

Після Всеукраїнського маршу за тварин запрошують учасників святкувати гуманність на вечірці у River Port. У лайнапі: Monoconda, DJBuro, Sergey Cane та Zelenko.


Коли

09:00-23:00

Де

River Port,

вулиця Нижній Вал,67

телефон

097 337 9356


Фото: 1  – Володимир Шуваєв для The Village Україна; 2 – Подільська барахолка, 3 – Oleksandr Grekhov