The Village Україна збирає події четверга, 5 вересня, які варто відвідати.

Hate-вечірочка у «Хвильовому»

У барі «Хвильовий» свій діджей-сет зіграють дівчата з кабаре «ЦеШо». Свої улюблені треки в ніч четверга ставитимуть Надія Голубцова, Маруся Іонова, Марічка Штирбулова та Катруся Петрашова. Не забудьте про дрес-код – візьміть одяг червоного кольору.

ЦеШо – Hate (2019)

Коли

22:00-2:00

Де

вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний


Лесь Подерв’янський на терасі «Всі. Свої»

Лесь Подерв’янський дасть «дематюкаційний» концерт на терасі маркету «Всі. Свої». Автор п’єс «Діана», «Нірвана», «Кацапи», «Гамлет» знову зачитає свої твори з великої сцени. Також можна буде почути нові твори Подерв’янського.

Лесь Подерв'янський – «Діана»

Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Десятинна, 12

скільки

від 400 гривень


Лекція Юрія Лейдермана та перформанс Миколи Карабіновича у PinchuckArtCentre

PinchukArtCentre влаштовує перший захід у рамках серії «Чотири історії українського перформансу», яка покликана висвітлити історію українського художнього перформансу та акціонізму.

Юрій Лейдерман розповість про перформанси в одеському мистецтві 1980-х років. Микола Карабінович покаже перформанс «Способи самогубства прапором», щоб переосмислити самогубство як форму існування. Вхід на подію за реєстрацією.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

Вхід вільний


Закриття виставки «Ентропія» у Metaculture

У Metaculture закривають групову виставку «Ентропія», на якій експонували, зокрема, роботи Жанни Кадирової, Нікіти Кадана та Назара Фурика. «Як мешкати серед задушливих пейзажів?» – таке питання ставлять творці групової виставки в артпросторі. Востаннє побачити роботи художників у Metaculture можна вже цього четверга. На фінісажі гратимуть Anna Khvyl, NFNR та Komite.


Коли

20:00-00:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

30 гривень


Kінокульт: «Сила волі»

У телецентрі «Олівець» покажуть стрічку «Сила волі». За словами організаторів, це історія про перемогу там, де її навряд можна отримати. Події фільму розповідають про афроамериканського атлета Джессі Овенса, який відчуває на собі прояви расизму в університеті Огайо. Проте тренер бачить у ньому потенціал олімпійського чемпіона. Вхід на кінопоказ за реєстрацією.

«Сила волі» – офіційний трейлер (2016)

Коли

20:00-23:30

Де

вулиця Мельникова, 42

Вхід вільний


Джаз на пляжі: закриття сезону

На ЮБК на Трухановому острові влаштовують джаз на пляжі: концерт стане останнім у цьому сезоні. Закривати літній сезон джазу будуть музиканти Національного академічного духового оркестру, який брав участь у міжнародних фестивалях, зокрема у Нідерландах та Німеччині.


Коли

19:00-21:00

Де

Труханів острів

скільки

від 300 гривень