The Village Україна збирає події неділі, 1 вересня, які варто відвідати.

Archive Project: розпродаж українських семплів

У муніципальній галереї «Лавра» відбудеться розпродаж архівів і семплів незалежних українських марок. У неділю можна буде придбати семпли дизайнерів Anton Belinskiy, Chakshyn, Drag and Drop, Ksenia Schnaider, Paskal, TTSWTRS, Temporary Contemporary та Yulia Yefimtchuk.

Дизайнери також влаштовують колективний показ за концепцією No photo, no video.


Коли

15:00-22:00

Де

вулиця Лаврська, 9

Вхід вільний


Лінійка у «Хвильовому»

У барі «Хвильовий» влаштовують урочисту лінійку, присвячену Дню знань. «Запрошуємо учнів, членів їхніх родин та випускників школи взяти участь у святкових заходах», розповідають у барі. На лінійці можна буде почути улюблені композиції школярів та вчителів від Ігоря Янковського. Не забудьте шкільну форму!


Коли

21:00-2:00

Де

вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний


Cвоп-вечірка в «Ласці»

У благодійному магазині «Ласка» влаштовують останню в сезоні своп-вечірку. Це можливість звільнити свою шафу від непотрібних речей і обмінятися ними на нові з іншими відвідувачами вечірки.

«Можна віддати все, з чим ви готові розлучитись, – літні чи теплі речі, взуття та аксесуари, головне — речі мають бути випраними та охайними», – розповідають організатори. Решту речей, які залишаться після вечірки, передадуть у благодійні фонди.


Коли

15:00-18:00

Де

вулиця Липинського, 3

Вхід вільний


Оркестр НАОНІ у «Всі. Свої»

Український оркестр НАОНІ дасть концерт на терасі маркету «Всі Свої». Цього разу оркестр презентує програму світових хітів – виконуватимуть пісні The Beatles, Deep Purple, Metallica, Queen, ABBA керівництвом Віктора Гуцала.


Коли

19:05-22:00

Де

вулиця Десятинна, 12

скільки

350 грн


«Пошлая Молли» на ЮБК

Харківський поп-панк-гурт «Пошлая Молли» виступатиме на Трухановому острові. На ЮБК можна буде послухати пісні з дебютного альбому «8 способов как бросить...» та двох міні-альбомів, які вийшли у 2018 році.


Коли

20:00

Де

Труханів острів

скільки

від 500 грн


Обкладинка: Андрій Баштовий для The Village Україна