The Village Україна збирає події неділі, 25 серпня, які варто відвідати.

Jamala на Кримському концерті

До Дня Незалежності влаштовують кримський Open Air концерт біля Нацмузею історії України. Хедлайнеркою стала співачка Jamala. Також на концерті виступатимуть Олександр Положинський зі своїм проєктом «Був’є», кримськотатарський панк-рок гурт Shatur Gudur, Eльвіра Сарихаліл, етно-гурт «Курбаси», ансамбль «Мусафір».

Jamala – Шлях Додому (2016)

Паралельно до концерту відбуватимуться майстер-класи з традиційних кримськотатарських мистецтв. Також діятиме правозахисна галявина, на якій влаштують акцію #SaveOlegSentsov.


Коли

15:00-22:00

Де

вулиця Володимирська, 2

Вхід вільний


Показ фільму «Керченські бранці»

На галявині Національного музею історії України показуватимуть «Керченські бранці» у рамках Open air концерту «Кримський Дім об`єднує серця». Стрічка журналістки Вікторії Рощіної розповідає про полонених українських військових у листопаді 2018 року. Фільм транслюватиметься англійськими субтитрами.


Коли

16:00-17:00

Де

вулиця Володимирська, 2

Вхід вільний


Garage Sale vol.8 Night Market у «Хвильовому»

Восьмий нічний Garage Sale у барі «Хвильовий». «Маєш багато мотлоху і не знаєш, що з ним робити? Пам'ятай – one man's trash it's another man's treasure!», розповідають організатори. Щоб взяти участь у розпродажі, потрібно заповнити форму. На розпродажі можна буде набити тату, купити одяг чи просто потанцювати і випити коктейль на барі.


Коли

19:00-3:00

Де

вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний


Відкриття закладу Mushlya Cafe біля «Олімпійської»

«Сім’я ресторанів Дмитра Борисова» відкриває новий гастрономічний сіфуд-формат – Mushlya Cafe. Офіційне відкриття закладу відбудеться о 16:00. У Mushlya Cafe пропонують мідії, рибні стейки, ікру та боули. Також можна замовити бокал просеко за 49 гривень.


Коли

16:00-23:00

Де

вулиця Велика Васильківська, 43

Вхід вільний


Обкладинка: Mushlya Cafe