The Village Україна збирає події Дня Незалежності, 24 серпня, які варто відвідати. Не забудьте і про Ходу гідності на Хрещатику.

Brave! Factory Festival

Фестиваль електронної музики Brave! Factory 2019 на заводі «Метробуд» починається у суботу і триватиме два дні. На фестивалі буде шість сцен і танцполів.

Зокрема, у лайнапі: Chillera, ГШ, Shortparis, Poexxxali, When Saints Go Mashine, Nastia Vogan, Mlin Patz, Bryozone Acid Jordan. На Brave! Factory будуть фудкорти, бари та магазини, де можна придбати речі від українських брендів.


Коли

20:00

Де

Київметробуд, вулиця Світлогорська, 2/25

скільки

від 64 євро


Ніч Незалежності у «Зеленому театрі»

У «Зеленому театрі» влаштовують вечірку до Дня Незалежності України. «Пам’ятай: ти молодий, вільний та незалежний, а ця ніч – твоя. Веселись гучно, танцюй відв'язно – не стримуйся!», – кажуть організатори. У лайнапі – Toki Toi, Masta, Gonza, Bachi та Last Hero: Keyc.


Коли

23:00-6:00

Де

Паркова дорога, 2

cкільки

100 грн


«Курган і Агрегат» та Constantine на ЮБК

На ЮБК влаштовують останній концерт у рамках Sunset Live. Хедлайнерами стали «Курган і Агрегат» та співак Constantine. На острові також виступатимуть Blooms Corda, BusiCama та Push`n`Pull.

Constantine – Стыдно 

Коли

18:30-6:00

Де

ЮБК, Труханів острів

cкільки

250 грн


вечірка до дня незалежності у «хвильовому»

Вечірка у барі «Хвильовий», яку називають «на честь Дня народження нашої подруги». «Скоро їй вже 30, треба буде збирати кабіну, купувати квартиру і влаштовуватись на нормальну роботу, чи як там це робиться? Але поки молода, це можна трохи погуляти», – розповідають у «Хвильовому». У барі гратимуть від фанку і фольку до інді-року, хаусу і техно. Серед виконавців: Postman, LiRoom та Nil Tarasov.


Коли

22:00-4:00

Де

вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний


Вечірка Goodbye, Spas'ka 6! у Living Room

Заклад Living Room припиняє роботу на вулиці Спаській, 6 і переїжджає на нову локацію. Заклад працює до 27 серпня у старому приміщенні, де влаштовує вечірки на честь останніх днів «Спаської жесті». У суботу виступатиме Toporkestra.


Коли

20:00 - 22:00

Де

вулиця Спаська, 6

Вхід вільний


Вегетарейвіанець у «Палаці культури Куренівка»

У Палаці культури Куренівка влаштовують вегетаріанську вечірку. На барі пропонуватимуть безалкогольні коктейлі, на кухні – вегетаріанські страви. На вечірці гратиме діджей Chaykoffsky.


Коли

19:00

Де

вулиця Костянтинівська, 73

cкільки

100 грн


Кіно від Одеського міжнародного кінофестивалю

У музеї «Золоті ворота» покажуть українські короткометражки, які презентували на Одеському міжнародному кінофестивалі. У програмі: «Уроки української», «Випуск’97», «Борода», «У Манчестері йшов дощ», «Без тебе» та «Красива жінка». Вхід на подію вільний, потрібно лише придбати вхідний квиток у музей.


Коли

19:00

Де

вулиця Володимирська, 40а

cкільки

50 грн, 20 грн для студентів


Обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна