The Village Україна збирає події вівторка, 20 серпня, які варто відвідати.

Українська прем’єра стрічки «Вайнштейн»

Документальна стрічка Вайнштейн» розповідає про злет та стрімке падіння кар'єри скандального голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна. В жовтні 2017 року продюсера вперше публічно звинуватили у сексуальних домаганнях, після чого його звільнили з компанії The Weinstein Company, а ще близько 80 актрис звинуватили Вайнштейна у гарасменті.


Коли

20:00

Де

Сінема Сіті, вулиця Антоновича, 176

Скільки

від 130 гривень


Цюрихський оперний театр у кіно

Виставу оперного театру Цюриха вперше покажуть на великому екрані у Києві. На глядачів очікує опера «Тоска» Джакомо Пуччіні. Дія опери розгортається за часів боротьби Італії з австрійською деспотією. В опері не лише любовні дуети, а й сцени переслідування патріотів-революціонерів, допитів і тортур, зухвалого вбивства й підступного розстрілу. Опера демонструється італійською мовою з українськими субтитрами.


Коли

20:00

Де

«Баттерфляй ДеЛюкс», вулиця Антоновича, 50

Скільки

від 150 гривень


Відкриття Mushlya Bar на Подолі

20 серпня о 12:00 почне роботу Mushlya Bar на Контрактовій площі на Подолі. Це третій заклад формату «Сімї ресторанів Дмитра Борисова» у Києві.

У день відкриття гостей пригощатимуть келихом білого вина та устрицею з лимоном, якщо вони зроблять пост у сторіз Instagram з тегом Mushlya Bar.


Коли

12:00

Де

вулиця Спаська, 5

Вхід вільний


Концерт Гая Мінтуса та Kyiv Fantastic Orchestra

Піаніст Гай Мінтус поєднує у своїй творчості американський джаз і левантійську музику, спонтанний імпровізаційний підхід і гібрид таких стилів, як бібоп і BossaNova. «Стиль музиканта формувався під впливом класичних, ізраїльських, турецьких, циганських та східноєвропейських мелодій», – розповідають організатори концерту. Реєстрація на подію за посиланням.


Коли

21:00

Де

Національний заповідник «Софія Київська», вулиця Володимирська, 24

Вхід вільний

за наявності вхідного квитка на територію музейного комплексу «Софія Київська» і Золоті ворота


Вечір експериментального українського кіно

На другому вечері українського кіно у «Палаці культури «Куренівка»» показуватимуть стрічки молодих режисерів. Зокрема, комікс-фільм «Івушка» та стрічку «Процес» за мотивами роману Франца Кафки. Після перегляду планується обговорення фільмів.


Коли

19:00

Де

«Палац культури «Куренівка», вулиця Костянтинівська, 73

Вхід вільний



Обкладинка: Stathis Mamalakis