The Village Україна збирає події п'ятниці, 16 серпня, які варто відвідати.

Корнер «Палатки» в Urban Space 500

Книжковий магазин «Палатка» відкриває корнер у громадському ресторані Urban Space 500. На честь цього влаштують вечірку, під час якої діятиме спеціальна ціна на два коктейлі з меню ресторану та на ігристе вино.


Коли

19:00

Де

вулиця Грінченка, 9

вхід вільний


Акустичний концерт від «Фіолет»

Вечір акустичних пісень та віршів просто неба у Зеленому театрі від «Фіолет». Гурт зіграє свої найвідоміші пісні за усі роки їх існування, також вокаліст гурту зіграє композиції свого сольного проєкту «Колос».


Коли

20:00

Де

Паркова дорога, 2

скільки

250 грн


Фестиваль «Белые Ночи|COSMOS»

На Арт-заводі Платформа з 16 по 17 серпня організовують останній фестиваль цього сезону «Белые Ночи|COSMOS». У лайнапі –  Jan Blomqvist, Malaa, Cepasa, Cape Cod та інші.


Коли

16-17 

Де

вулиця Біломорська, 1

скільки

від 700 грн


Показ фільму «Паразити» просто неба

Володар «Золотої пальмової гілки» Каннського кінофестивалю – фільм «Паразити» режисера Пон Джун Хо покажуть на НСК «Олімпійський» просто неба.


Коли

21:30

Де

НСК «Олімпійський», кінотеатр «Лінія кіно»

скільки

150 грн


Розмова з письменником та дисидентом Ігорем Померанцевим

У Bouquet Kiev Stage біля двохсотрічного ясена організовують зустріч із письменником, журналістом, правозахисником та радянським дисидентом Ігорем Померанцевим.

У бесіді також братиме участь Сергій Кошман – громадський діяч і соціальний антрополог, і засновник Bouquet Kiev Stage – Євген Уткін. На подію потрібно зареєструватись.


Коли

16:30

Де

вулиця Володимирська, 24

скільки

50 грн


Фото: 1 – «Палатка», 2 – «Лінія кіно»