The Village Україна збирає події четверга, 15 серпня, які варто відвідати.

Кінокульт: «Коли падають дерева»

У рамках місяця українського кіно в «Олівці» покажуть стрічку Марисі Нікітюк «Коли падають дерева». Світова прем’єра фільму відбулася у секції Panorama Берлінського міжнародного кінофестивалю у 2018 році. Вхід на подію за реєстрацією.

Коли падають дерева – офіційний трейлер

Коли

20:00

Де

вулиця Іллєнка, 42

вхід вільний


Лекція Вікторії Мироненко «Фотографія доби постмодерну»

Pinchuk Art Centre влаштовує лекцію мистецтвознавиці Вікторії Мироненко, яка розповідатиме про посмодерністську картину світу та її відображення у фото.

Лекторка розповість про ключові напрямки та школи, що сформували сучасну фотографію на Заході, а також — про різницю між сучасною та актуальною фотографією. Вхід на подію за реєстрацією.


Коли

19:00-20:30

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна 1/3-2

Вхід вільний


Хіп-хоп на Трухановому

Кожного четверга на ЮБК влаштовують хіп-хоп вечірку від київських селекторів. Цього разу на Трухановому можна буде почути виконавця Alex Mur & Friends.


Коли

22:00-3:00

Де

Труханів острів

Вхід вільний


Обмін рослинами у Павлівському сквері

У Павлівському сквері влаштовують безкоштовний обмін рослинами. Якщо вдома розвелося багато рослин, які шкода викинути, їх можна віддати іншим відвідувачам заходу або обміняти на нові вазони.


Коли

19:00-21:00

Де

Павлівський сквер

Вхід вільний


Художня сесія з натурниками Drink & Draw

Drink & Draw – художня сесія з натурницею чи натурником, напоями та музикою в Izone. Сесія складається зі швидких скетчів – на кожен ескіз дається 15 секунд, 30 секунд, 1 хвилина, 5 хвилин, 10 хвилин. Друга частина сесії – скетч на 20 хвилин. Під час заходу також можна поспілкуватися з іншими учасниками і випити безкоштовні напої.


Коли

19:30

Де

вулиця Набережно-Лугова, 8

скільки

130 грн