The Village Україна збирає події неділі, 11 серпня, які варто відвідати.

Connan Mockasin на ЮБК

Новозеландський виконавець Connan Mockasin грає експериментальний поп та рок і вперше приїде в Україну з концертом. Виступ організовують до п’ятиріччя музичного видання Comma.


Коли

20:00

Де

ЮБК

скільки

від 820 грн


Літній розпродаж на «Всі. Свої»

Маркет «Всі. Свої» оголошують великий літній розпродаж. Знижки від 20% до 70% на одяг, взуття та аксесуари від українських виробників. Участь у сейлі беруть весняні та літні колекції. 


Коли

10:00-21:00

Де

вулиця Десятинна, 12

вхід вільний


Майстер-клас з кінусайга у NAMU

У Національному художньому музеї проведуть майстер-клас із кінусайга. Це японська мистецька техніка, яка поєднує у собі аплікацію, клаптикове шиття та мозаїку. Учасники зможуть виконати власні твори, а також дізнатись про походження й особливості техніки.


Коли

14:00

Де

вулиця Грушевського,6

скільки

120 грн


Розпродаж фестивальних луків від Nagolovy

Сервіс Nagolovy оголосили про великий сейл, присвячений фестивалю BURNING MAN. Відвідувачі зможуть придбати фестивальний лук від 500 гривень. «Тут і гранж, і бохо, і крутий справжній гламур», – кажуть організатори.


Коли

10:00-15:00

Де

кіностудія Довженко

проспект Перемоги, 44

вхід вільний


«АТЕЛЬЄ НОРМАЛЬНО» у Naked Room

Перша спільна виставка художниць і художників з та без синдрому Дауна, які вже понад рік працюють у незалежній творчій студії.  Експозиція включає твори студентів та викладачів: живопис, акварелі, рисунки та принти. Усі твори можна буде придбати. 


Коли

11:00-20:00

Де

The Naked Room

вулиця Рейтарська, 21

вхід вільний