The Village Україна збирає події суботи, 10 серпня, які варто відвідати.

Денна вечірка Схема

Схема влаштовує денну вечірку на подвір'ї кіностудії імені Довженка. У лайнапі: Polje, Potreba, Eugene The Oceanographer, Ars Was Taken, Poly Chain, Nastya Vogan, Sasha Tessio і Tofudj.


Коли

12:00-22:00

Де

проспект Перемоги, 44

скільки

400 грн


Supersonic Polonyna у «Хвильовому»

У барі «Хвильовий» влаштовують вечірку Supersonic Polonyna. «Втомившись від міського середовища, загін навіжених з 20ft Radio вирушає в Карпатські гори для того, щоб пізнати себе і накопичити психічних сил», – розповідають організатори. На вечірці діджей-сети гратимуть Буц, Тремbeat та Dreamба.


Коли

22:00-04:00

Де

вулиця Верхній Вал, 18

вхід вільний


Фестиваль Ulichnaya Eda

Фестиваль Ulichnaya Eda святкує свій шостий День народження на Арт-заводі Платформа. Готують 60 точок фуд-корту, 10 барів, дитячу зону і садочок, де можна залишити дітей, кінотеатр, караоке, а ще танцювальні майстер-класи і стендап-шоу. Вхід безкоштовний для відвідувачів, які народилися у серпні. Квити можна буде придбати на вході.


Коли

11:00-23:00

Де

вулиця Біломорська, 15

скільки

150 грн


Cape Cod на ЮБК

Cape Cod – електронний проєкт київського саунд-продюсера и музиканта Максима Сикаленко. Уже в цю суботу його можна буде почути на ЮБК на Трухановому острові.


Коли

21:00-2:30

Де

ЮБК, Труханів острів

скільки

від 100 грн


Zapaska & Женя і Катя у Мистецькому арсеналі

У рамках акустичних та електронних концертів «Музика знадвору» у Мистецькому арсеналі гратимуть одразу два гурти: Zapaska – дует із Кам’янця-Подільського та Женя і Катя – інді-гурт з Вінниці. Музиканти гратимуть на вуличній сцені Арсеналу.


Коли

20:00

Де

вулиця Лаврська, 12

скільки

150 грн


Обкладинка: Ulichnaya Eda