The Village Україна збирає події четверга, 8 серпня, які варто відвідати.

ZT Friends Party у Зеленому театрі

У Зеленому театрі влаштовують вечірку, на якій святкуватимуть дні народження київських діджеїв Call 062 і Flashback. «Отже, план такий: ви залишаєте всі свої проблеми біля входу в Зелений театр, хапаєте всіх своїх друзів і гарний настрій, а потім ми відриваємося під крутий реп і техно на атмосферній тусовці», – розповідають організатори.

У лайнапі: K-Tat x Jewishlord, Masta, Call 062, Flashback aka Iced Latte, Pan Feofan x Blockform та Agami Mosh.


Коли

23:00-06:00

Де

Паркова дорога, 2

Вхід вільний


Джаз від духового оркестру на пляжі ЮБК

Національний академічний духовий оркестр виступатиме на Трухановому острові з програмою Greatest Hits. Гратимуть найвідоміші джазові композиції Елли Фіцджеральд, Ширлі Бессі, Френка Сінатри, Джеймса Брауна та Рея Чарльза.


Коли

20:00

Де

Труханів острів

cкільки

350-400 гривень


Показ фільму «Рівень чорного» на Кінокульті

Серію українських кінопоказів розпочинають зі стрічки «Рівень чорного» режисера Валентина Васяновича. Фільм розповідає про Костю, який займається весільною фотографією, доглядає за старим батьком і часто почувається самотнім. Після кінопоказу можна буде поставити питання автору фільму. Вхід на подію за реєстрацією.


Коли

20:00-23:00

Де

вулиця Леоніда Первомайського, 5-В

Вхід вільний


Лекція «Як бути трішки екологічнішим»

У Палаці культури «Куренівка» влаштовують лекцію про свідоме споживання. Говоритимуть про екозвички людей і про те, чи потрібен насправді пакет. На лекції буде вісім спікерів, серед них Євгенія Аратовська з ГО «Україна без сміття», веган-блогерка Людмила Бабюк та Лєра Непейна з благодійного магазину «Ласка». Вхід на подію за реєстрацією.


Коли

18:30-22:20

Де

вулиця Костянтинівська, 73

Вхід вільний


Womens sound party в MetaCulture

У рамках Electric Fur у MetaCulture влаштовують вечірку від Women sound – платформи для жінок для розширення можливостей жінок в електронній музиці. Цього разу дівчата гратимуть у жанрах від ембіенту до electro, idm, glitch та techno. Серед виконавиць: Sapta Matrika, Unwavemenot, ProtoU, YV, Natalia та moe aka Pidozra.


Коли

19:00-23:30

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

Вхід вільний


Лекція про Радянське фотодозвілля

У Pinchuk Art Centre відбудеться лекція мистецтвознавиці Галини Глеби у рамках виставки «Заборонене зображення». На ній розповідатимуть про фотолюбительство, яке у 1970-х роках набуло популярності у СРСР: з’являлися фотоклуби, де навчали зйомки та демонстрували власні роботи.

На лекції говоритимуть про розквіт неофіційної фотографії при офіційних фотоклубах та про те, як заробляли фотографи у Союзі. Вхід за реєстрацією.


Коли

19:00-20:30

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

Вхід вільний


Фото: обкладинка – Анна Шакун для The Village Україна, 6 – Володимир Степанов