The Village Україна збирає події середи, 7 серпня, які варто відвідати.

Свято комфортного Подолу: відкриття наземного переходу на Валах

На Подолі відкрили пішохідний перехід на перетині Верхнього та Нижнього Валів з вулицею Костянтинівською – на честь цього влаштовують вуличну вечірку. «Місцеві заклади Подолу створять настрій свята: святковий торт від March & Co. Пекарня, напої від Coffee jazz bar, смаколики від «Пані Пастила», – розповідають організатори.


Коли

19:00

Де

вулиця Верхній Вал, 28/12

Вхід вільний


Фінісаж виставки UPHA Made in Ukraine

У мистецькому просторі АКТ завершують виставку UPHA Made in Ukraine, яка присвячена альтернативній українській фотографії, і влаштовують святкування останнього дня експозиції. В останній день виставки відвідувачам проведуть кураторську екскурсію про проєкт.


Коли

20:00

Де

Арт-завод Платформа, вулиця Біломорська, 1

Вхід вільний


Кінопоказ у Pinchuk Art Centre

У рамках виставки «Заборонене зображення» у Pinchuk Art Centre влаштовують серію показів українських фільмів доби Перебудови. У середу покажуть драму «Смиренне кладовище» режисера Олександра Ітигілова, зняту 1989 року. У стрічці показують сірі будні працівників кладовища, які пов’язані з кримінальним бізнесом. Вхід на подію за попередньою реєстрацією.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

Вхід вільний


Jonathan Livingston на ЮБК

У рамках Sunset Live на пляжі Труханового острова виступить український попгурт Jonathan Livingston. «На вас чекає інструментальна лірика та етноромантика – пушка-формула для зустрічі з друзями вечірньої середи», – розповідають організатори.


Коли

19:30

Де

Труханів острів

Вхід вільний


Обкладинка: Ярослав Друзюк для The Village Україна