The Village Україна збирає події вівторка, 6 серпня, які варто відвідати.

«Бійцівський клуб» в Зеленому театрі та Ducktails на ЮБК. Куди піти 6 серпня

У Зеленому театрі запустили серію безкоштовних кінопоказів просто неба. У вівторок показуватимуть «Бійцівський клуб» режисера Девіда Фінчера, знятий за романом Чака Поланіка.


Коли

21:00

Де

Паркова дорога, 2

вхід вільний


Концерт Ducktails на ЮБК

У рамках Hedonism Sunset Live на ЮБК виступатиме Ducktails. Це сольний проєкт американського музиканта Метта Монденайла, який раніше був учасником гурту Real Estate. Нещодавно Метт записав новий альбом Watercolors, треки з якого можна буде почути на Трухановому острові.


Коли

20:00-23:00

Де

Труханів острів

скільки

400 грн


Лекція про Девіда Лінча у Mezzanine

Виконавчий продюсер телеканалу UA: Культура та співзасновник видання Moviegram Лук'ян Галкін влаштовує лекцію про Девіда Лінча у Mezzanine. На лекції розповідатимуть про етапи становлення Лінча – від «Голови-гумки» до «Синього оксамиту», про феномен «Твін Піксу», засади сюрреалізму та стилізацію фільмів режисера.


Коли

19:30-21:30

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

200 грн


Kostenyuk+1 | Zhardem Ospanbekov & Max Kosmynin

У рамках Kostenyuk +1 влаштовують захід з гостьовим бартендером у S34. У вівторок за барною стійкою буде Жардем Оспанбеков з Kar Wai bar – переможець регіонального фіналу Казахстану Ultimate Bartenders Championshiop, а також Макс Косминін – барменеджер Fifty Bar Tashkent в Узбекистані та фіналіст конкурсу Diageo Bar Academy Challenge 2019 Central Asia.


Коли

20:00-23:00

Де

вулиця Воздвиженська, 42

Вхід вільний