The Village Україна збирає події неділі, 4 серпня, які варто відвідати.

Концерт A$AP TyY

Репер A$AP TyY виступить у Києві з новим альбомом Project Rockstar. A$AP TyY – учасник культового нью-йоркського колективу A$AP Mob.

«Яскравий представник свого покоління TyY популяризує субкультуру мотоанархістів Bike Life у Нью-Йорку, створює художні виставки і співпрацює з дизайнерами», – розповідають організатори події.


Коли

19:00

Де

Mezzanine, Нижньоюрківська, 31

Скільки

420 грн


Стрічка «Початок» у Зеленому театрі

Зелений театр у Києві запускає серію безкоштовних кінопоказів. Для цього встановлять лазерний проєктор просто неба. Сеанси почнуть 4 серпня з показу науково-фантастичного трилера «Початок» режисера Крістофера Нолана.


Коли

21:00

Де

Зелений театр, Паркова дорога, 2

вхід вільний


«Паразити» мовою оригіналу у «Жовтні»

Спеціальний показ «Паразитів» мовою оригіналу з українськими субтитрами. Фільм-володар «Золотої пальмової гілки» Канн представить кінокритик та ведучий Андрій Алферов.

За сюжетом, у сім'ї чотирьох безробітних похмурі життєві перспективи. Ситуація змінюється, коли старшому синові пропонують високооплачуваний підробіток репетитором. З допомогою сестри він робить фальшиві документи про освіту та приходить до розкішного маєтку заможного бізнесмена.


Коли

15:00

Де

Костянтинівська, 26

Скільки

130 грн


Своп-вечірка у «Ласці»

Благодійна крамниця «Ласка» влаштовує велику своп-вечірку у дворику на Липинського, 3. «Приходьте знайомитися з новими людьми, пити каву та лимонад, і найголовніше – обмінюватися одягом», – розповідають організатори.

З собою рекомендують брати «випрані та охайні речі, які залежалися у шафі і яким можна знайти кращого господаря», а також взуття та аксесуари.


Коли

15:00-18:00

Де

вулиця Липинського, 3

вхід вільний


Недільній бранч в Yellow Place

Кав’ярня Yellow Place запрошує на недільний бранч. Гостей годуватимуть скремблом з копченим лососем на хлібі, веганськими безглютеновими панкейнами з ягодами, кокосовим йогуртом та кленовим сиропом. Також даватимуть келих ігристого у подарунок.



Коли

11:00-14:00

Де

вулиця Мечникова, 9

вхід вільний