The Village Україна збирає події суботи, 3 серпня, які варто відвідати.

Гаражний сейл від «Основ»

Видавництво «Основи» організовують другий гаражний розпродаж книг у Bursa Hotel. Обіцяють знижки до -50%, також музику від Сергія Моргунова та їжу від White Noise Coffee & Bistro.


Коли

11:00-18:00

Де

вулиця Костянтинівська, 11

вхід вільний


Прощальна вечірка «Чашки»

На честь закриття кав’ярня «Чашки» влаштовує прощальну вечірку. «Ми закликаємо вас зробити найгучніші поминки в історії. «В добру путь!» – вечірка, де кожен, хто з нами був все 7 років або навіть пару місяців, зможе попрощатися з головним кавовим спотом центру Києва», – коментують організатори.

Вечірку планують у сусідньому приміщенні на вулиці Басейній. У лайнапі: Sergey Vovk, Timan та SM (Sergey Morgunov)/


Коли

20:00

Де

вулиця Басейна, 2

вхід вільний


Концерт Flit

Український гурт Flit після 8-річної перерви знову зіграє концерт у Києві. На сцену вийдуть основні учасники старого складу із вокалістом Володимиром Новіковим, який ненадовго покидав проєкт. Виконають нові та відомі пісні, зокрема «Їжачок» та «Кохай мене», записану з Кузьмою Скрябіним.


Коли

19:00

Де

Зелений театр

скільки

від 400 грн


Відкриття музею історії української нації

На Лаврській відкриють інноваційний музей історії української нації. Там представлено 100 фігур видатних українців, зовнішній вигляд яких старались відновити максимально достовірно.

25 сюжетних композицій, де кожну інсталяцію супроводжує інтерактивний аудіо та відео контент, запахи, пристрої віртуальної реальності, що дає відвідувачу відчути атмосферу епохи, в якій він перебуває.


Коли

16:00

Де

вулиця Лаврська, 27

скільки

220 грн


BPM Orchestra на ЮБК

Електронний тандем Artem Neba і Rainy Day – BPM Orchestra можна буде почути вживу на Трухановому острові. Концерт відбудеться у рамках Hedonism Sunset Live.

«У центрі їхньої творчості – бажання проводити музичні експерименти та live performance, розширюючи межі звичних виступів, використовуючи всілякі інструменти, живий вокал та ефектори» – запевняють організатори.


Коли

20:00

Де

ЮБК

вхід вільний


Фото: «Чашка»