The Village Україна збирає події пятниці, 2 серпня, які варто відвідати.

Groove Operator: Junes на «Лісовому причалі»

На «Лісовому причалі» виступатиме британський продюсер, відомий під псевдонімом Junes – Ніл Макдермотт, який живе у Берліні. У лайнапі також Koloah та Pahatam.


Коли

23:59-09:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

від 300 гривень


Гурт [О] на ЮБК

У рамках Hedonism Sunset Live на Трухановому острові виступатиме [О]. Це інді-гурт з Києва, який співпрацює з лейблом Івана Дорна Masterskaya.

Гурт [O] - Мушечки

Коли

20:00

Де

Труханів острів

cкільки

від 100 гривень


Portfavor у River Port

У River Port влаштовують електронну вечірку. Тут виступатимуть музиканти з Києва, Одеси та Харкова: Eric, Philin, Alex8, SKT.


Коли

22:00-07:00

Де

вулиця Нижній Вал, 67

cкільки

від 100 гривень


Кurenivka Resident’s Crazy Night

У Палаці культури «Куренівка» запускають формат щомісячних вечірок – Kurenivka Residents Crazy Night. Першу костюмовану вечірку влаштовують уже цієї п’ятниці. «Тільки найвідкритіші люди, тільки найякісніша музика, тільки повна свобода, тільки найкраща атмосфера», – розповідають організатори.


Коли

20:00-08:00

Де

вулиця Костянтинівська, 73

вхід вільний


ACID KYIV у Зеленому театрі

У Зеленому театрі влаштовують першу вечірку із серії ACID. Виступатимуть електронні виконавці: Joris Voorn, Âme Live з дуету Âme, бразильський продюсер з Берліна Victor Ruiz та французький діджей OXIA. Єдиним українським артистом стане The Organism.


Коли

21:00-07:30

Де

Паркова дорога, 2

cкільки

від 750 гривень


Вечори музичного кіно: Френк у Masterskaya

У «Будинку культури Masterskaya» розпочинають серію показів музичних фільмів. Першою показуватимуть стрічку Ленні Абрагамсона «Френк», яка отримала схвальні відгуки на 30-му кінофестивалі «Санденс».


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Коновальця, 44-А

Вхід вільний