The Village Україна збирає події середи, 31 липня, які варто відвідати.

«Science&Wine. Інтелект: як це працює з погляду науки»

«Інтелект: як це працює з погляду науки» – тема третьої події з серії Science&Wine, зустрічей із вченими за келихом вина.

Цього разу нейробіолог Сергій Данилов та психологиня Каріна Малишева розкажуть, що таке інтелект і від чого залежить його розвиток протягом життя. А також про те, чи передається у спадок інтелект, як за допомогою нього ми вирішуємо щоденні завдання і яким чином пов’язані розумові здібності з почуттям щастя.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

cкільки

250-550 гривень


Blooms Corda у рамках Sunset Live Wednesdays

Щосереди на заході сонця пляж ЮБК перетворюється на музичну сцену. У рамках Sunset Live Wednesdays тут виступатиме український гурт Blooms Corda.

Blooms Corda – Тварина

Коли

20:00

Де

Труханів острів

Вхід вільний


«Cannes Lions 2019: українські переможні леви»

UNIT.City збирає всіх українських переможців на Каннському фестивалі реклами. На події обговорюватимуть інновації та тренди в креативі, поради для перемоги на Cannes Lions та як посилити креативні індустрії в Україні.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Дорогожицька, 3

скільки

350 гривень


Київська прем’єра фільму «Бог існує, її ім’я – Петрунія»

У кінотеатрі «Жовтень» відбудеться київська прем’єра стрічки «Бог існує, її ім’я – Петрунія», який був фільмом-закриттям 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю. Це феміністична трагікомедія македонської режисерки Теони Стругар-Мітевської, яка стала одним з фаворитів 69-го Берлінале. Фільм показуватимуть мовою оригіналу з українськими субтитрами.


Коли

19:00-22:00

Де

вулиця Костянтинівська, 26

cкільки

105 гривень


Музична програма «Фантазери»: виступи Diser Tape та Anna Khvyl

У Pinchuk Art Centre влаштовують фінальний захід у рамках аудіовізуального фестивалю «Фантазери», який тривав протягом липня. В артцентрі виступатиме електронний дует з Києва Diser Tape та діджейка і авторка електронної музики Anna Khvyl. Вхід за попередньою реєстрацією.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця

Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

Вхід вільний


Арт-середа в Izone з мистецтвознавицею Ольгою Балашовою

Проєкт «Арт-Середа» закриває літній сезон лекцією мистецтвознавиці та художньої критикині Ольги Балашової, яка є авторкою багатьох неформальних мистецьких програм, серед яких сучасне мистецтво у КАМА. На зустрічі Ольга Балашова розповідатиме про своє бачення українського артсередовища, актуальні проєкти та ініціативи.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Набережно-Лугова, 8

Вхід вільний