The Village Україна збирає події суботи, 27 липня, які варто відвідати.

Postman на ЮБК

Вокаліст київської рок-групи Костянтин Почтар зі своїм сольним проєктом Postman зіграє концерт на березі Дніпра. У доробку музиканта – 3 ЕР, 1 повноформатний альбом і понад 120 концертів у 10 країнах Європи. Postman виконує пісні англійською і українською мовами.


Коли

20:00

Де

ЮБК, Труханів острів

скільки

від 150 грн


Велопарад дівчат #KyivCycleChic

Жіночий велопарад KyivCycleChic у 2019 почне рухатись від Національного парку. Велопарад передбачає два маршрути Light (5-6 км) та Hard (10 км). Організатори зазначають, що головний меседж заходу – показати, що велосипедом зручно пересуватись у будь-якій ситуації та в будь-якому одязі.


Коли

16:00

Де

Національна опера України

вхід вільний


Концерт Morj у ХЛАМ

Харківський гурт Morj зіграє у Києві акустичний концерт. Гратимуть нові пісні, а також альтернативні unplugged-версії старих композицій. Як зазначають організатори, музиканти виконують «японсько-циганську увертюру мі-мінор для банджо», експериментують з міксом танго і регі та використовують українську літературу у текстах.


Коли

19:00

Де

вулиця Межигірвська, 23/22

скільки

150 грн


Гриль маркет від «Всі. Свої»

«Всі. Свої» влаштовують літній Гриль маркет. У ньому візьмуть участь українські виробники м’яса, риби, овочів та солодощів. Усі відвідувачі зможуть одразу приготувати куплені продукти на грилі.


Коли

27-29 липня

Де

вулиця Десятинна, 12

вхід вільний


Відкриття виставки про насильство – Scary To Say

У новому просторі T1 Chuesh? відкривають експозицію Scary to Say. У виставці візьмуть участь Діана Баришевська зі своїм фотопроєктом, який розповідає історії реальних людей, які перенесли досвід насилля.

Художниця Анна Муханова покаже серію робіт «Под покровом»: це чотири картини, які показують досвід переживання та трансформації душі. На виставці також можна буде побачити картини художниці Вероніки Яровенко.


Коли

17:00

Де

вулиця Дегтярівська, 13/14

вхід вільний


Обкладинка: Łukasz Gliński/Postman