The Village Україна збирає події п'ятниці, 26 липня, які варто відвідати.

Career Day у КАМА

Kyiv Academy of Media Arts запускає формат дворічних освітніх програм. Зараз у КАМА йде набір студентів за напрямками Graphic Design, Creative Advertising та Contemporary Art. Для них влаштовують Career Day.

У КАМА зберуться представники різних напрямків в креативних індустріях і розкажуть про свої професії. Вхід за попередньою реєстрацією.


Коли

11:30-17:00

Де

вулиця Дмитрівська, 80

Вхід вільний


Dakh Daughters на Трухановому острові

Гурт Dakh Daughters виступить на території ЮБК на Трухановому острові у рамках Hedonism Sunset Live, який цього року проводять замість Hedonism Festival.

Dakh Daughters – Rozy / Donbass

Коли

20:00-23:00

Де

Труханів острів

скільки

від 500 грн


Фандрейзинг-вечірка для проєкту Catharsis на Burning Man

У Палаці культури Куренівка влаштовують фандрейзинг-вечірку для Catharsis – інсталяції у формі метелика, розписаного у Петриківському стилі, яку повезуть цього року на Burning Man.

На вечірці розкажуть про чотири українські проєкти, які представлятимуть Україну на фестивалі, а також як потрапити з арт-проєктом Burning Man та як вижити у пустелі.


Коли

19:30-06:00

Де

вулиця Костянтинівська, 73

скільки

від 50 грн


Лекція з Уляною Супрун «Що читати, щоб бути здоровим»

Лекція від очільниці міністерства охорони здоров’я Уляни Супрун про те, де знаходити правдиву та корисну інформацію про здоров’я, здорове харчування та активний спосіб життя. У лекції також візьмуть участь наукова журналістка Дар’я Озерна, нейрофізіолог Дмитро Ісаєв, мікробіологиня Олена Лівінська та лікарка-педіатр Анастасія Шелевицька. Вхід на подію за попередньою реєстрацією.


Коли

19:00-20:30

Де

вулиця Мечникова 2,

БЦ Парус

Вхід вільний


Річі Хоутін на «Лісовому причалі»

Британсько-канадський електронний музикант і діджей Річі Хоутін виступить на «Лісовому причалі». «Зараз Річі Хоутін входить в будь-якому зі списків піонерів мінімал-техно і по праву вважається однією з найвпливовіших персон у світовій танцювальній музиці», – розповідають організатори події.

Онлайн-квитки вже розпродали, але є ще 200 квитків, які можна буде купити на вході.


Коли

23:55-10:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

скільки

20 доларів


Джаз у «Мистецькому Арсеналі»

У «Мистецькому Арсеналі» протягом літа влаштовують джазові концерти. Цієї п’ятниці на літньому майданчику виступатиме американський гурт Will Jacobs Big Band. Квитки на концерт можна придбати за посиланням.


Коли

20:00-22:00

Де

вулиця Лаврська, 12

скільки

350-450 грн


Обкладинка: Schorle / Wikimedia