The Village Україна збирає події суботи, 20 липня, які варто відвідати.

This is America на Кураж Базар

ВДНГ на вихідні перетвориться на частину США. Організатори обіцяють родео на бику, кінотеатр з американськими серіалами, зона барбекю, персональні Гаваї та інше. З музики: джаз, хіп-хоп та кантрі.


Коли

20-21 липня

Де

ВДНГ, 19 павільйон

скільки

150 грн


Kulshenka (ex-Panivalkova) та Grisly Faye у Мистецькому арсеналі

У дворі Мистецького арсеналу зіграє колишня учасниця гурту Panivalkova – Kulshenka разом з Grisly Faye. «Повернення двох яскравих представниць нової хвилі української музики на київську сцену. Ніжні голоси проведуть вас світами багатої музичної уяви», – коментують організатори.


Коли

20:00

Де

Мистецький арсенал, вулична сцена

скільки

150 грн


Класика джазу у «Пікнік Саду»

Гратимуть класику американського джазу 30-50 років, яку ще називають «золотою епохою джазу». У програмі – інструментальні композиції Дюка Елінгтона, Каунта Бейсі, Бені Гудмена у виконанні Fantastic Jazz Band.


Коли

18:00

Де

проспект Глушкова, 1

вхід вільний


Відкриття «Київ-корнеру»

21 липня у концепт-сторі речей вторинного споживання Second Chance відкриють «Київ-корнер», де продаватимуть сувеніри з альтернативною айдентикою міста: стікери KLEI, футболки SIL'-wear, піни The Kashtans Pins, блокноти «Ошшш» та дизайнерські ювелірні вироби Yastreb Jewelry. Гостей упродовж дня пригощатимуть печивом і вином.

Коли

11:00-22:00

Де

вулиця Костянтинівська, 21

віхд вільний

Концерт Sysuev на ЮБК

Sysuev став одним з перших українських артистів, котрому вдалося підписати контракт з американським лейблом One Percent і випустити там свій дебютний альбом MmrZ. Виконує «мелодійний інтелігентний rnb».


Коли

20:00

Де

ЮБК, Труханів острів

вхід вільний


Лекція про витоки архітектурного постмодернізму у світі

Керівник центру урбаністичних студій в КНУБА Світлана Шліпченко проведе лекцію, присвячену дослідженню витоків архітектурного постмодернізму у світі та його шляху до Радянського союзу й України зокрема. Реєстрація обов’язкова.


Коли

18:00

Де

IZONE,

вулиця Набережно-Лугова,8

скільки

200 грн


Фото: Кураж Базар