Менеджмент A$AP Rocky скасував усі заплановані концерти репера до кінця липня через увязнення, пише TMZ. Зокрема, виступ на фестивалі Atlas Weekend 2019. 

Виконавець досі залишається у шведській вязниці. За словами команди репера, його триматимуть там «протягом невизначеного періоду через самозахист під час бійки, яка відбулася».

Про скасування концертів також повідомляють організатори фестивалю Sonar у Барселоні, де 19 липня мав виступити A$AP Rocky. 

У липні репер також мав виступити на фестивалі Spalsh! у Німеччині, Dour та Tomorrowland Festival у Бельгії. 

A$AP Rocky - Praise The Lord (2018)

A$AP Rocky став п’ятим хедлайнером Atlas Weekend 2019. Він мав виступити на фестивалі 13 липня.

10 липня в Atlas Weekend заявили, що вони продовжують підтримувати контакт із менеджментом A$AP Rocky і виступ артиста не скасовують.

Раніше організатори фестивалю у Києві повідомляли, що у випадку скасування концерту A$AP Rocky вони готують заміну та вже проводять перемовини з артистами в цьому ж сегменті. 

Репера арештували у Стокгольмі на два тижні. Це сталось через конфлікт на вулиці міста з чоловіком – A$AP Rocky та його команда побилися з невідомим. Після сутички репер опублікував у своєму Instagram відео, у якому пояснив, що чоловік їх переслідував і вдарив охоронця навушниками.

Обкладинка: Atlas Weekend