The Village Україна збирає події понеділка, 8 липня, які варто відвідати.

Джазовий концерт від Andrey Chmut Band

У понеділок в рамках серії концертів Live Jazz Monday виступатиме Andrey Chmut Band. Гратимуть авторську музику у стилі smooth jazz, funk та fusion, а також презентують новий альбом Smoothability.

Український саксофоніст Андрій Чмут співпрацює з американським лейблом SkyTown Records. Працював і грав з Bob James, Taylor McFerrin, Tom Ibarra, Jamala та іншими. Музикант посів 4 місце в Top-100 Smooth Jazz Albums на Amazon.


Коли

20:00

Де

Caribbean Club;

вулиця Петлюри, 4

скільки

від 150 гривень


Лекція про сортування сміття від засновниці ГО «Україна без сміття»

Євгенія Аратовська – засновниця ГО «Україна без сміття» – розкаже про важливість сортування сміття і що з ним відбувається після потрапляння на сортувальну станцію.

Також говоритимуть про екологічні наслідки, які існують в Україні та світі через накопичування сміття. І як людина може змінити хід історії, скоригувавши свій спосіб життя. На лекцію потрібно зареєструватись.


Коли

19:00

Де

вулиця Володимирська, 43

вхід вільний


Виставка сучасної порцелянової пластики – Just Porcelain

У Ceramic Creative Studio відкриється експозиція сучасної порцелянової пластики від 7 майстрів. Вона пройде в експериментальному форматі «майстерня-галерея». Відвідувачі зможуть прийти в студію як у виставковий простір і подивитись на те, як створюють роботи. 

В експозиції буде презентовано близько 30 порцелянових робіт. Серед учасників проєкту – китайська художниця AU Ho Lam, Suzanne з Гонконгу та українські митці – Юрій Мусатов, Аліка Малоног, Тетяна Забеліна та інші. Виставка триватиме до 21 липня.


Коли

12:00 до 17:00 (за попередньою домовленістю)

Де

Ceramic Creative Studio;

вулиця Кирилівська, 51-А

вхід вільний


Майстер-клас із ресторанного етикету

Спеціалістка у сфері світського та ділового етикету Аліна Скибинська розкаже про правила поведінки за столом, особливості сервірування, а також правила хорошого тосту та чайових.

Окрім лекції, гостей пригостять вечерею та напоями. На подію потрібно зареєструватись.


Коли

18:30

Де

Trattoria #5;
вулиця Драгомирова, 8

скільки

650 гривень


Виставка графіки «Чорний місяць» від Ігоря Селеменєва

Художник Ігор Селеменєв представить серію графіки «Чорний місяць», яка присвячена підсвідомим відчуттям і містичним образам, повязаним з буттям людини. Основною темою виставки є метафори та метаморфози.

«Чорно-білі роботи стануть відображенням темної та світлої частин нашого надсвідомого, яке часто змінюється залежно від емоційного стану людини, але завжди зберігає в собі одвічну темряву», – кажуть організатори.


Коли

12:00-22:00

Де

галерея «Маяк»; вулиця Коцюбинського, 6

телефон

097 337 9356


Фото: 1 – Ceramic Creative Studio; 2 – Ігор Селеменєв