Виступ американського репера A$AP Rocky на Atlas Weekend поки не скасовано попри арешт виконавця у Швеції, про це йдеться в офіційній заяві організаторів фестивалю.

«Друзі, ми на зв'язку із представниками A$AP Rocky і щиро сподіваємось на вирішення ситуації найближчим часом. Менеджмент наразі не має наміру скасовувати тур, і зараз юристи оскаржують рішення. Щойно з'являться новини від менеджменту, ми повідомимо вам», – йдеться у заяві. Пост розмістили під хештегом #freeasaprocky.

Репера A$AP Rocky арештували у Стокгольмі на два тижні. Це сталось через конфлікт на вулиці міста з чоловіком – A$AP Rocky та його команда побилися з невідомим. Після сутички репер опублікував у своєму Instagram відео, у якому пояснив, що чоловік їх переслідував та вдарив охоронця навушниками.

Прокуратура Стокгольма до 6 липня мала вирішити, чи залишиться репер під арештом. Сьогодні ухвалили рішення про те, що A$AP Rocky залишається під вартою ще на два тижні.

Через арешт репер вже пропустив виступ на фестивалях Longitude в Ірландії та Open'er у Польщі.

 A$AP Rocky став п’ятим хедлайнером Atlas Weekend 2019. A$AP Rocky має виступити на фестивалі 13 липня. 

 Atlas Weekend 2019 році відбудеться з 9 до 14 липня. Хедлайнери фестивалю – Ліам Ґаллагер, The Chainsmokers, Black Eyed Peas та «Сплін».

 Серед інших анонсованих виконавців: Unkle, Майкл Ківанука, а також Noisia, Our Last Night, The Hardkiss та переможниця Євробачення 2018 Нетта Барзілай (Netta).

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Atlas Weekend