The Village Україна збирає події суботи, 6 липня, які варто відвідати.

Презентація нової колекції Riot Division

2020 рік стане десятим в історії бренду Riot Division. 6 липня бренд представить зразки колекції весна-літо 2020 року, які показали на міжнародній виставці Pitti Uomo, а після цього вирушать на Seek Berlin.


Коли

14:00-20:00

Де

Riot Division Store, Рейтарська, 9

Вхід Вільний


Перший день народження «Палатки»

Книжковий магазин «Палатка» нещодавно розпочав роботу на новій локації у Києві. Тепер книгарня розташована на вулиці Олеся Гончара, неподалік від Великої Житомирської і Рейтарської. 6 липня магазин влаштовує вечірку до свого першого дня народження. Пригощатимуть кавою від Kohana Kava, з 18:00 працюватиме бар та гратиме жива музика.


Коли

11:00-23:00

Де

«Палатка», Олеся Гончара, 4

Вхід Вільний


Kurenivka Kupala Night

Kurenivka Camp влаштовує першу подію за межами «Палацу культури «Куренівка». «Ви напевно знаєте, що ми обожнюємо ритуали і вогонь. Вгадайте що буде якщо в один котел потраплять вогонь, ритуали, пляж, річка і Куренівка?», - розповідають організатори. Подія, присвячена купальській ночі відбудеться на пляжі «ЮБК». Гратимуть: Dara, Miura, Photovoltaic, Toma Rybka, Alevtina.


Коли

20:00

Де

Труханів острів, ЮБК

Вхід Вільний


Концерт Ptakh_Jung&Reinish у Мистецькому арсеналі

Ptakh_Jung – електро-акустичний український дует музикантів і композиторів Антона Дегтярьова (клавіши) і Володимира Бабушкіна (гітара). Хлопці описують власну музику як пост-класику, електронний імпресіонізм, гранж і ембієнт. Ptakh_Jung є авторами музики до багатьох сучасних українських фільмів, зокрема «Невидимий батальйон», «Явних проявів немає», а також фільму «Коли падають дерева», який був представлений на Берлінале.


Коли

20:00

Де

Мистецький арсенал, вулична сцена, Лаврська, 12

Скільки

150 грн


Обкладинка: Ptakh_Jung