The Village Україна збирає події четверга, 4 липня, які варто відвідати.

«Тиждень швейцарського кіно»

На фестивалі покажуть драму «Щасливий Лазар» Аліче Рорвахера, яку свого чаcу відзначили премією за найкращий сценарій Каннського кінофестивалю. Також у програмі – драма «За вітром» із зіркою французького кіно Мелані Тьєррі у головній ролі, удостоєна премії Variety Piazza Grande Award Міжнародного кінофестивалю у Локарно. Всі фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами.


Коли

19:00

Де

кінотеатр «Жовтень», Костянтинівська, 26

Скільки

75 гривень


Лекція про балконний шик

Автор книги Balcony Chic та фотограф Саша Бурлака розповість про українські балкони. Для своєї книги Саша сфотографував найбільш експериментальні й дивні балкони всієї України, дослідив їхню історію та причини трансформації.


Коли

18:00

Де

Urban Space 500, Бориса Грінченка, 9

Вхід вільний


Вечірка Тапольського на ставку

Діджей Анатолій Тапольський, відомий своїми дременбейс-сетами, зіграє на заході біля ставка №14 поблизу Академмістечка. Він гратиме спеціальну програму «Найкраще, улюблене і тільки для вас».


Коли

20:00

Де

STAV14 wake park, проспект Перемоги, 135



Лекція про радянський монументалізм

На лекції розкажуть про радянське монументально-декоративне мистецтво.

«На старому Подолі ці витвори не завжди помітні, адже почасти містяться в інтер’єрах громадських будівель: вітражі, мозаїки, декоративні чеканки, керамічні панно. Це безцінні зразки творчості видатних художників ХХ століття, серед авторів Іван Литовченко, Валерій Ламах та Ернест Котков, Ірина Левитська, Іван-Валентин Задорожний», – розповідають організатори. Реєстрація обовязкова за лінком.


Коли

19:00

Де

Карз-12, Костянтинівська, 73

Скільки

200 грн


Джаз у Closer

У цей четвер відбудеться 141-ша джаз-сесія у клубі Closer. Виступатиме музичний проєкт Nymph, який втілює у своїй творчості фолк, джаз, неосоул, джангл та електроніку. Співатиме Лада Лефор, на клавішах – Саша Малишев, саксофон – Борис Могилевський. Студентам музичних навчальних закладів, які покажуть на вході студентський, знижка – 50%.


Коли

20:00

Де

Closer, Нижньоюрківська, 31

Скільки

200 гривень


Обкладинка:CANNES FILM FESTIVAL