Хедлайнери другого дня фестивалю UPark Festival 2019 – гурт 30 Seconds to Mars у своєму райдері закликають організаторів відмовитись від використання пластику.

Для виступу музикантів на фестивалі облаштують 7-метровий подіум на сцені, на якому виступатиме Джаред Лето. Для шоу гурт також привозить із собою багаторазові повітряні кулі, конфеті та піротехніку.

Thirty Seconds To Mars – From Yesterday, Live in Sacramento (2018)

Крім того, музиканти просять надати їм не менше як 20 надувних іграшок, якщо вони захочуть провести час у басейні. У гримерці Джареда Лето буде супроводжувати особистий масажист, мануальний терапевт і фоніатр.

Фестиваль UPark у 2019-му відбудеться з 16 по 18 липня. Хедлайнерами також стануть Bring Me The Horizon та Die Antwoord.

Для виступу Bring Me The Horizon музиканти готують підлогове світло, LED — подіум та піротехніку. Також планують використовувати конфеті, вогняні пістолети та світлові ефекти. 

У технічному райдері Bring Me The Horizon – хороше під'єднання та інтернету та місце для ігрової приставки, яку команда музикантів привезуть із собою. 

Bring Me The Horizon - Doomed, Live at the Royal Albert Hall (2019)

Гримерку Die Antwoord на UPark мають прикрасити великими пухнастими іграшками та рослинами. Крім того в кімнаті повинні бути пухнастий килим, машина з мильними бульбашками та сандалові пахощі.

Також у райдері – клітка із зміями, ящірками, щурами, кониками та іншими повзунами.   Під час шоу Die Antwoord готуються змінити не менше 20 образів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: UPark