The Village Україна збирає події четверга, 27 червня, які варто відвідати.

«Некактус» – Креативна конференція Banda

Українська креативна агенція Banda проведе «велику креативну дурню на 2500 людей» – конференцію «НЕКАКТУС». На лекціях засновники агенції розкажуть про креативність та про те, як вони працюють.

Опісля буде вечірка, де виступлять Іван Дорн, Larry Gus, Гарік Корогодський, DJ Fo Sho та інші.  На конференції також працюватимуть чотири бари та фудкорт.


Коли

15:00-23:00

Де

«Тетрапак», вулиця Межигірська, 82

скільки

3 000 гривень


КіноКульт. «Відкрита ніч. Передмова»

В «Олівці» покажуть найкращі стрічки кінофестивалю «Відкрита ніч», який цьогоріч відбудеться 29 червня. Це буде вже 22-й кінофестиваль.

Трейлер фільму «Отроцтво» (2008)

Показ відвідають автори фільмів, з якими можна буде обговорити переглянуте. Покажуть, зокрема, фільм «Отроцтво» Дмитра Сухолиткого-Собчука і «Жах» Мирослава Слабошпицького. 


Коли

20:00-22:00

Де

UA:HUB, вулиця Іллєнка, 42

вхід вільний


Лекція від BBDO Ukraine – «Як ричить лев»

У креативному агентстві BBDO Ukraine розкажуть про те, де шукати натхнення та як зафрендитись зі світовими креативними директорами. 

True nature lover

Лекцію будуть проводити копірайтери Віталій Капустян та Ілля Янковський, які нещодавно взяли «золото» на Каннському фестивалі молодих креативників Young Lions 2019 в категорії Film.


Коли

19:00-21:00

Де

Bazilik, вулиця Воздвиженська, 54

вхід вільний


Виставка молодих фотографів «Під сум ок»

«Під сум ок» – це виставка робіт чотирьох молодих фотографів, які у травні пройшли відбір серед 40 учасників. Свої роботи покажуть Яна Кононова, Павло Борщенко, Юля Кисель і Garry Efimov.


Коли

19:00-22:00

Де

BURSA, вулиця Костянтинівська, 54

вхід вільний


Джаз на пляжі – Sinatra

Національний академічний духовий оркестр України виконає  балади американського джазового співака Френка Сінатри. Концерт відбудеться на Трухановому острові на ЮБК. 


Коли

09:00-23:00

Де

ЮБК, Труханів острів

скільки

від 250 гривень


ФОТО: 1- Banda; 4 - Photo 5.6