The Village Україна збирає події суботи, 22 червня, які варто відвідати.

Cycle Tour&Party – велоекскурсія та вечірка на Подолі

Велоекскурсія Подолом і вечірка у дворику Dream Hostels на Андріївському узвозі від міської програми велоекскурсій, лекцій та вечірок Cycle Tour&Party. Основна мета івенту — розвивати велокультуру у Києві.

Також у рамках події відбудеться зустріч з тревел-блогеркою та екс-редакторкою проєкту «Орел и Решка» — Яною Метьолкіною. На вечірці гратимуть резиденти DJBuro — Masha Efy та Vlad Fisun.


Коли

16:00-22:00

Де

Поділ

Скільки

150 грн
Оренда байку – 250 грн


Концерт проекту Aero Benin в ЮБК

Aero Benin – психоделік-поп проект київського продюсера Олександра Філоненка (Tape Flakes, Monoconda, Борис Фен). Концерт відбудеться  у рамках Hedonism Sunset Live.


Коли

20:00

Де

ЮБК, Труханів острів

скільки

150 грн


Фестиваль Tokyo Drift на Арт-заводі Платформа

З 22 червня на Арт-заводі Платформа проводять фестиваль Tokyo Drift від Ulichnaya Eda. Тема заходу – сучасна японська культура і традиції країни. На фестивалі працюватимуть близько 60 точок фудкорту, зокрема, Menya Musashi, Kitaika, Torisho, Soul Kitchen та інші.

Також буде гаджет-зона, зона TV-шоу, зона стендапу та караоке, зона маркету, zen-поїнти з масажем та дитяча зона. Крім того, організатори влаштують дрифт спорткарів.


Коли

22-23 червня, 11:00-00:00

Де

Арт-завод Платформа

скільки

200 грн


Фестиваль пива Beermaster Day 2019

Захід пройде у першому павільйоні ВДНГ, д5 представлять близько 300 видів пива із 12 країн та 60 пивоварень. А також вперше на Beermaster Day буде представлено Gin Roomзона, де 13 дистилерій представлять 35 смаків джину.

Організатори обіцяють майстер-класи, дегустації та спілкування з пивоварами та дистилерами. На вході кожен гість отримає дегустаційний бокал та шість фішок для дегустацій. 


Коли

11:00-22:00

Де

ВДНГ

скільки

400 грн



Виставка альтернативної української фотографії у АКТ

У мистецькому просторі АКТ відкрили першу виставку, яка присвячена альтернативній українській фотографії. Основою виставки стали матеріали книги  «UPHA Made in Ukraine».

Автори та авторки виставки стало понад 40 митців. «680 сторінок книги є репрезентацією унікального для України кластеру, документацією живого та динамічного процесу творення фотографії сьогодні, у його різних проявах і напрямках», – коментують організатори.


Коли

12:00-20:00

Де

Арт-завод Платформа

вхід вільний