The Village Україна збирає події пятниці, 21 червня, які варто відвідати.

Майлз Кейн у Зеленому театрі

Британський інді-музикант Майлз Кейн – відомий також як учасник гурту The Last Shadow Puppets – приїде до Києва з новою платівкою Coup De Grace. Це третій студійний альбом Кейна, який вийшов у 2018-му і став його першою сольною роботою за п’ять років. Виконавець каже, що в цьому альбомі хотів «повернутися до коріння, а саме до старого доброго інді прямо з гаража».


Коли

21 червня, 20:00

Де

Зелений театр, Паркова дорога, 2

Cкільки

990 гривень


Концерт Rhye

Rhye – автори одного з найкращих альбомів 2013 року за версією видань Billboard, Pitchfork, Spin, Complex і NPR. У Києві вони виступатимуть уперше і презентують новий альбом Blood. «Інтимні пісні» гурту можна буде почути в Bel Etage.


Коли

21 червня, 19:00

Де

Bel Etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

Скільки

від 1 199 гривень


Vogue Ball від «КиївПрайду»

Напередодні Маршу рівності відбудеться традиційний для ЛГБТ-спільноти Vogue Ball. У вечірці візьме участь танцівник, хореограф, учасник гурту Kazaky Артемій Лазарєв. У лайнапі: Robocat, Gypsyrobot, Anna Khvyl, Dj ЭFA Анна Соколенко, Frankisowl Frank Bilchik. Організатори залишають за собою право відмовити вам у вході без пояснення причин з метою безпеки. Обовязково мати з собою документи.


Коли

21 червня, 21:00

Де

Izone, Набережно-Лугова, 8

Скільки

100 гривень до 00:00

після – 150 гривень


Концерт білоруського гурту «Союз»

Білоруська авант-попгрупа «Cоюз» представляє новий альбом на тему мультикультуралізму «ІІ». Перший реліз гурту, однойменний мініальбом, вийшов 2017 року на лейблі Masterskaya. Тоді ж «Союз» зібрав перший солд-аут в мінському барі «Хуліган».


Коли

21 червня, 19:30

Де

Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

від 300 гривень


Мистецький проєкт про відпустку

Проєкт «Відпустка» Анни Бекерської – це тотальний колаж завдовжки понад 30 метрів. Він складається зі знімків, створених художницею протягом 2015-2018 років на базі відпочинку «Золотий берег», розташованої на півострові Бирючий, на березі Азовського моря.


Коли

21 червня, 19:00

Де

Dymchuk Gallery, вулиця Ярославська, 21

Скільки


Обкладинка: Rhye