The Village Україна збирає події вівторка, 18 червня, які варто відвідати.

ДИСКУСІЯ «ОБРАЗ ТРАНСГЕНДЕРНОЇ ЛЮДИНИ В ПОПКУЛЬТУРІ»

У панельній дискусії говоритимуть про вплив на людей популярної культури та розуміння суспільством трансгендерності. «Сприяє це видимості чи нав’язує певні стереотипи? Як образ трансгендерної людини мінявся у кінематографі та літературі впродовж ХХ–ХХІ століть?» – розповідають організатори.

Інтерактивну вступну лекцію проведе Яна Лишка – історикиня, феміністка, трансактивістка.


Коли

19:00

Де

Izone, Набережно-Лугова, 8

скільки

вхід вільний


Виставка Гамлета Зіньківського «Нічого зайвого»

На виставці український художник представить одразу три своїх проекти. «Шмат Землі» – тека з малюнками, присвяченими 100-річній історії України і трьом поколінням людей, які тут жили. Проєкт «В очікуванні війни» з’явився у 2014 році. Художник розповідає, як у страшному передчутті перебирав свої речі та наштовхнувся на колекцію старих анонімних світлин, придбаних на барахолках.

На виставці також презентують проєкт «Полароїди 2015» – 365 малюнків полароїдного формату.


Коли

11:00

Де

М17, вулиця Антоновича 102/104

скільки

100 гривень


Перформанс «Пісні та історії зі Сходу України»

Мистецький проєкт фотографа Марка Невілла, мецо-сопрано Аліс Лакнер і піаніста Імке Ліхтварк. У своїх подорожах сходом України Марк Невілл зустрічався з людьми, щоб створити їхні портрети та зафільмувати, як вони виконують улюблені традиційні пісні.

Оперна співачка Аліс Лакнер переклала записи англійською і німецькою та створила партитуру. Перформанс побудовано на живому виконанні пісень, відеоінсталяції та фотографії. 


Коли

21:00

Де

Мистецький Арсенал, Лаврська, 12

скільки

80 гривень