У Києві з 20 по 26 травня триватиме четвертий міжнародний фестиваль сучасного мистецтва Kyiv Art Week 2019. Тема цьогорічного фестивалю: «Це не змагання» (This Is Not A Competition).

Фестиваль охоплює низку локацій по всьому місту, де покажуть тематичні інсталяції та спецпроекти українських і міжнародних художників. Також готують освітню програму та показ короткометражних фільмів.

На фестивалі можна буде побачити персональну виставку Олександра Сухоліта, Валерії Трубіної, Маріанн Холленштайн та інших митців. Відкриту зустріч та лекцію проведе іспанський скульптор Жауме Пленза.

Відео-перформанс на фасаді Національного Музею Медицини України покаже італійський художник Кристіан Фогароллі. А на Володимирському ринку презентують преокт Footnote 11 Барбари Пивоварський і Гійома Роло.

Офіційне відкриття Kyiv Art Fair 2019 відбудеться в четвер, 23 травня. У рамках фестивалю також відбудеться відкриття нового культурного простору Set.

Під час фестивалю триватиме ярмарок у БЦ «Торонто-Київ». Цього року там можна буде придбати понад тисячу робіт світових і українських художників. Вхідний квиток: 70 гривень.


Коли

20-26 травня

Де

БЦ «Торонто-Київ»

Скільки
Квитки на відкриття –  200 грн


Фото та обкладинка: Kyiv Art Week