Арт-простір «Палац культури «Куренівка» від української спільноти Burning Man запрацює 11 травня. На честь відкриття тут організовують другий захід у форматі Precompression.

«Цілу добу ми будемо працювати і відпочивати в улюбленому форматі Precompression, а темою святкування стане Housewarming, або прогрівання нашого нового спільного дому. Розігрівати локацію ми будемо диханням і тертям, піснями і танцями, перформансами і артом, баром і подарунками», – анонсують організатори.

Precompression –  це офіційний захід Burning Man, організований українською спільнотою Burning Man відповідно до 10 принципів фестивалю. Всередині простору не можна буде нічого купити чи продати. Бар та їжа будуть безкоштовними, тож відвідувачів закликають приносити із собою те, «чим би ви хотіли пригостити інших».

Гості Burning Man Precompression у Києві, 26 травня 2018 рік. Фото: Олена Петросюк

Площа «Палацу культури «Куренівка»» становить 1 200 квадратних метрів, і на момент відкриття вона буде практично порожньою, зазначають організатори. Відвідувачів також закликають приносити подарунки у простір: це може бути і старе крісло, і набір викруток. Також охочі зможуть розфарбувати тут стіни.

Квитки на захід будуть доступні з 1 квітня. Мінімальна ціна перших 300 квитків – 400 гривень. Подати заявку на участь можна через пошту:  [email protected]

В оновленому просторі також планують створити майстерні для мейкерства, робототехніки, гончарства, місце для роботи над арт-об’єктами, які будуть представлені на Burning Man, музикальну студію, а також зону для театру/концертів/вечірок.


Що відбувалось на першому регіональному заході Burning Man Precompression Kyiv 2018 – читайте на The Village Україна. 

Коли

12:00 11 травня –
20:00 12 травня

Де

«Палац культури «Куренівка»,
вулиця Костянтинівська, 73

Скільки

Early birds квитки – 400 грн