Гурт «Один в каное» представив перший офіційний кліп за 9 років свого існування. Для екранізації обрали пісню «У мене немає дому» з майбутнього альбому.

За сюжетом кліпу, хлопчик через непорозуміння з батьками вирішує піти з дому. Дорогою він зустрічає своїх уявних друзів, з якими мандрує місцями, сповненими дитячих фантазій.

За словами творців кліпу, у відео є чимало прихованих символів. «Виявляється, що навіть в уявних друзів є свій дім, куди їм час повертатись, і врешті-решт їхня подорож – це замкнуте коло, яке знову приводить хлопчика до знайомого дому. У кліпі багато архетипів, трактувань і можливих фіналів», – розповідає вокалістка гурту Ірина Швайдак.

Режисер кліпу – Володимир Власенко. «Згадуючи моменти з дитинства, я натрапив на лайв-версію треку «У мене немає дому». Вона була настільки проникливою і близькою до моїх думок, що я одразу почав шукати ідеї для візуального втілення цієї пісні.  Думки про мій власний дім і трек на повторі створили в уяві історію», – розповів Власенко.

Обкладинка: Один в каное