Британський журнал Wallpaper*, що спеціалізується на дизайні та архітектурі, написав про одеську пекарню Breadway Bakery.

Видання називає заклад «натхненим фільмами режисера Веса Андерсона» та таким, що «приносить американську поп-естетику до України». Дизайном закладу займались двоє київських дизайнерів – Лєра Бруміна та Артем Тригубчак.

«Пекарня Breadway – найгарячіша новинка в Україні. Вона містить увесь набір відмінних ознак фільмів Веса Андерсона з естетикою, гідною Instagram», – пише Wallpaper*.

Кафе-пекарня Breadway Bakery розташована в центрі Одеси на вулиці Канатній, 19/21. Там подають сніданки та обіди, також у кафе можна купити свіжу випічку з собою.

Архітектори під час роботи над проектом хотіли створити незвичайне місце, тому основною особливістю закладу є поєднання яскравих, контрастних кольорів і текстур.

Простір у пекарні поділений на три частини: зона take-away в темно-ультрамариновому кольорі, зона очікування у рожевому та зона відпочинку в сірому кольорі.

 Wallpaper* про одеську пекарню Breadway Bakery.


 Wallpaper* – відомий британський журнал про дизайн, архітектуру, стиль і мистецтво, належить до видавничої групи Time Inc.

Фото та обкладинка: Михайло Лоскутов