Американський хіп-хоп виконавець Eminem побив власний рекорд швидкості зачитування репу. Про це повідомляє профільний сервіс Genius.

Новий рекорд 15-разовий лауреат «Ґреммі» встановив на спільному треку з Nicki Minaj «Majesty», що увійшов до нового альбому реперки «Queen». Як окремий синґл пісня поки не доступна.

За інформацією користувача сервісу 09ymmit07, у своєму куплеті Eminem зачитує 123 склади за 12 секунд, тобто близько 10,3 складів за секунду.

Таким чином репер із Детройта побив власний рекорд за кількістю складів за секунду, встановлений у треку «Rap God». У композиції, що увійшла до передоостаннього альбому Eminem, зафіксували результат 157 складів за 16,3 секунди – тобто 9,6 складів за секунду.

Eminem – Rap God

Утім, «Rap God» досі входить до «Книги рекордів Гіннеса» – за загальною кількістю слів у синґлі. У 6-хвилинному треку Eminem зачитує понад чотири слова за секунду.

 «Queen» – четвертий студійний альбом Nicki Minaj. Офіційний реліз лонґплею відбувся 10 серпня. Окрім спільного треку з Eminem i Labrinth, до нього увійшли співпраці з The Weeknd, Future та Аріаною Ґранде.

 Придбати чи послухати альбом можна, зокрема, у сервісах Apple Music i Google Play Music.

 Останній альбом Eminem «Revival» вийшов у грудні 2017 року.

Обкладинка: Eminem