9 червня в IZONE відбудеться відкриття виставки художника Павла Макова під назвою «Зошит без однієї сторінки».

Це мультимедійний проект, що складається з «інтимного зошита для замальовок», артбука з обмеженим накладом і великої карти вигаданого міста Допо. Всі ці елементи будуть представлені в експозиції.

У проекті Маков розмірковує над футуристичною гіпотезою К’єлла Нордстрема про те, що в майбутньому, вже за півстоліття, людський світ визначатимуть не держави, а шістсот великих міст.

Павло Маков працює над темами присутності, місць і їхньої трансформації з 1990-х років. Він є одним із найдорожчих українських графіків та членом Королівського товариства живописців та графіків Великої Британії. Його роботи є в колекціях найбільших музеїв світу, зокрема в нью-йоркському Метрополітен-музеї та лондонському Музеї Вікторії та Альберта.

Також 9 червня фонд «Ізоляція» відзначає четвертий рік діяльності в Києві. У програмі заходу – відкриття виставки резидентів, аудіотур Подолом, розроблений для м. Старобільська Луганської області, під час якого відбудеться «накладання ментальних карт двох міст одна на одну», а також концерт експериментальної музики від клубу «Оксана!»

Коли

9 червня о 18:30

Де

Набережно-Лугова, 8

Скільки

безкоштовно