Перший тизер фільму українського режисера Євгена Ножечкіна (псевдонім – Дженсен Ноен) під назвою «Сприйняття» з’явився у мережі.

Тизер фільму «Сприйняття»

«Сприйняття» – це психологічний трилер. У головних ролях – номінант на «Оскар» Ерік Робертс і Джон Райт («День незалежності»).

Дженсен Ноен та Ерік Робертс на зйомках фільму «Сприйняття»

«Це історія про письменника, який підозрює молоду дружину в зраді і вирішує перевірити її вірність», – розповідає режисер The Village Україна.

«Зі свого досвіду знаю, що зірки такого рівня можуть лінуватися виходити на ще один дубль, але Ерік Робертс увесь час пропонував себе. Він уже не молодий хлопець, але в нього багато енергії», – ділиться Дженсен Ноен враженнями від роботи з актором.

Найближчим часом на The Village Україна з’явиться інтерв’ю з режисером «Сприйняття» – про переїзд до США, зйомку кліпу для Jay-Z і показ фільму автору «Останнього бойскаута» Шейну Блеку.

 «Сприйняття» – незалежний фільм. Через реліз тизера розпочинається промо-кампанія стрічки. Перемовини з дистриб’юторами команда розпочне після проведення промокампанії.

 Дженсен Ноен – український режисер і кліпмейкер, колишній учасник рок-гурту Down & Dirty, співзасновник продакшну Scissor Films. З 2014 року працює у США.

Обкладинка: Scissor Films