Американський актор, сценарист і музикант Дональд Ґловер, який виступає під сценічним псевдонімом Childish Gambino, оприлюднив кліп на нову пісню This Is America.

У провокаційному кліпі – натяки на упереджене ставлення до афроамериканців, а також коментар про проблему контролю зброї у США.

This Is America – перший трек Childish Gambino з 2016 року. Попередній альбом виконавця під назвою Awaken, My Love! номінували на «Греммі». Відзначили Ґловера статуеткою у номінації «Найкраще виконання пісні у стилі R&B».

За інформацією порталу Genius, у записі треку взяли участь Chance, The Rapper, Young Thug, Big Sean, 21 Savage, а також Offset із гурту Migos. Камео у відео записала співачка SZA.

Режисером кліпу став Хіро Мураї, відомий за співпрацею із Ґловером в інших відео Childish Gambino та серіалі «Атланта».

Прем’єра This Is America відбулася на шоу Saturday Night Live, ведучим якого 5 травня був Ґловер. Паралельно із виконанням наживо на популярному шоу каналу NBC кліп з'явився на YouTube. Окрім того, Ґловер уперше виконав на SNL ще одну пісню під назвою «Saturday».

Childish Gambino – Saturday

 У 2018 році Ґловер випустив другий сезон серіалу «Атланта».

 У новому фільмі у всесвіті «Зоряних війн» «Соло: Зоряні Війни. Історія» актор виконає роль персонажа оригінальної трилогії Лендо Калріссіана. Прем’єра фільму в Україні відбудеться 24 травня.