Арт-фестиваль сучасного мистецтва «Startup ГогольFest» у 2018 пройде в Маріуполі з 27 квітня до 1 травня.

На семи майданчиках фестивалю відбудеться понад 100 подій. Зокрема, різноманітні перформанси, дискусійний клуб, показуватимуть кіно, а також працюватимуть театральна та музична сцени.

В рамках музичної програми у Маріуполі виступить швейцарська група Kadebostany, Аліна Орлова, Ріаnобой, Vivienne Mort, Один в Каное, етно-гурт ДахаБраха, фрік-кабаре Dakh Daughters та інші.

На театральній сцені музична формація Nova Opera представить оперу-реквієм «IYOV». Також покажуть соціальний експеримент «Собача будка», кінетичний перфоманс «Але вітер», виставу-фарс «Король Убю» та інші.

Для дітей на фестивалі покажуть три вистави: «Кіт, що гуляє сам по собі», «Кольорові ігри» і «30 хвилин, щоб врятувати світ». Також засновник фестивалю  Влад Троїцький прочитає свої лекції.

Організатори запланували також покази сучасного українського кіно: «Рівень чорного» Валентина Васяновича, «Стрімголов» Марини Степанської та «Кіборги» Ахтема Сеїтаблаєва.

Також на фестивалі  працюватиме нічна музична сцена, на якій виступатимуть «Хамерман Знищує Віруси», діджеї та місцеві групи.

Вхід на всі виступи вільний (крім театральної програми та нічної сцени). Купити квитки можна за посиланням.