Pianoбой (Дмитро Шуров) виступить на гала-вечорі з американським режисером Девідом Лінчем, який відбудеться 17 листопада у готелі Fairmont у Києві.

Для цього виступу Дмитро Шуров підготує оркестрову програму на основі музики до фільмів режисера.

«Я фанат Лінча, знаю всі його фільми напам'ять. А новий сезон «Твін Пікс» узагалі для мене кіношедевр і справжнє мистецтво. Для цього вечора я готую спеціальний сет, у якому, крім фрагментів моєї музики, будуть сміливі переробки найбільш яскравих саундтреків з його фільмів», – розповідає Дмитро Шуров.

Квитки на захід уже в продажу. Вартість – від 23 000 до 46 000 гривень.

Серед запрошених гостей також співачка Віра Брежнєва; Боб Рос, який входить у раду директорів David Lynch Foundation; Тоні Надер, який є лідером Transcendental Meditation Organization.

Також 17 листопада Девід Лінч проведе зустрічі у «Планеті Кіно». У програмі: виступ Девіда Лінча та показ фільму про режисера українською мовою. Вартість квитка – 400 гривень.


16-18 листопада Девід Лінч приїде до Києва на офіційне відкриття українського представництва всесвітнього благодійного фонду David Lynch Foundation.

David Lynch Foundation засновано у 2005 році для фінансування навчання трансцендентальної медитації у навчальних закладах. Зараз фонд розширив свою діяльність, допомагаючи ветеранам війн, біженцям, жертвам домашнього насильства, бездомним.