Американський кабельний канал HBO анонсував вихід третього сезону серіалу «Справжній детектив». Про це повідомляє Variety.

Окрім того канал повідомив, що головну роль у новому сезоні виконає Махершала Алі. Цьогоріч актор отримав «Оскар» за найкращу роль другого плану у фільмі «Місячне сяйво». Таким чином підтвердилися чутки про його участь у проекті, що поширювалися в інтернеті протягом останніх кількох місяців.

Махершала Алі / ABC

Згідно з релізом НВО, Алі гратиме детектива зі штату Арканзас. Він намагатиметься розплутати таємничу справу, хід якої розділиться на три різні часові періоди.

Шоураннером шоу, як і в перших двох сезонах, буде Нік Піззолато. Та цього разу відповідальність за сезон сценарист і режисер розділить з Джеремі Сольн'є, автором фільму «Зелена кімната».

На даний момент третій сезон «Справжнього детектива» не має визначеної дати релізу.

 Перший сезон «Справжнього детектива» отримав одну відзнаку «Золотий глобус» і чотири премії «Еммі». Головні ролі в сезоні виконали Меттью Макконахі та Вуді Харрельсон.

 Своєю чергою, другий сезон не отримав загального схвалення критиків і премій. У ньому запрошеними зірками були Рейчел Макадамс, Тейлор Кітч і Вінс Вон.