Понеділок

21 серпня

Джаз на пляжі

На сцені зійдуться чотири саксофони разом із барабанами, перкусією, клавішами та контрабасом. Дев’ятеро музикантів Smooth Operation виконають авторські версії Маркуса Джонса, Маркуса Андерсона та Еріка Даріуса в стилі smooth jazz, R&B і фанк.

 ЛІНК


 Де:

ЮБК, Труханів острів

 Коли:

20:00

 Скільки:

200-250 грн


Fusion Trio

Fusion Trio складається з трьох музикантів – барабанщика Олександра Муренка, клавішника Руслана Болатова та басиста Антона Давидянцова. Лідер тріо Муренко, наприклад, співпрацював із виконавцями різного штибу – від Тіни Кароль до Dian Brown.

 ЛІНК


 Де:

Caribbean Club, вулиця Петлюри, 4

 Коли:

20:00

 Скільки:

100-390 грн


Вівторок

22 серпня

«Гуманісти» Олега Скрипки та Леся Подерв'янського

Спільні експерименти, за словами організаторів, між Скрипкою та Подерв’янським почалися ще в 2000 році і врешті перетворилися на проект «Гуманісти». Це вистава музиканта та письменника, яку виділяє гротескна сатира.

 ЛІНК


 Де:

Roof, вулиця Січових Стрільців, 37-41

 Коли:

19:00

 Скільки:

300-900 грн


Танго на даху

Оркестр Kiev Tango Project виконає найвідоміші мотиви танго. Організатори стверджують, що це єдиний оркестр в Україні, що виконує музику для танго. Ввечері на даху вони гратимуть різноманітні твори, серед яких пісні Майкла Джексона та Nirvana.

 ЛІНК


 Де:

Bel’etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

 Коли:

19:00

 Скільки:

350 грн


Les Lapins Superstars

Les Lapins Superstars – двадцять французьких музикантів, що спеціалізуються на міксі джазу, афро-біту, хіп-хопу, сальси та реґі. Ансамбль утворився в 2007 році у Парижі. Музиканти виступають на фестивалях і концертах, зокрема, у Канаді, Великобританії та Італії.

 ЛІНК


 Де:

Арт-Дворик, вулиця Іллінська, 16

 Коли:

20:00

 Скільки:

350 грн


Середа

23 серпня

Brave! Factory Festival

Чи не найбільший фестиваль електронної музики в Україні розпочнеться у ніч на День незалежності і триватиме ще цілий день. Серед запрошених гостей півсотні ді-джеїв – з Японії, США, Німеччини та інших країн світу. Відбудеться фестиваль на території заводу «Метробуду». Повний лайнап фесту – у гіді The Village Україна.

 ЛІНК

Промо Brave! Factory Festival

 Де:

Завод Метробуд, вулиця Авторемонтна, 45-128

 Коли:

20:00

 Скільки:

790-1390 грн


Класика на даху

Цього разу ви зможете почути Моцарта, Чайковського та Штрауса у виконанні ансамблю «Київська камерата». Ансамбль має досвід виступів в Австрії, Німеччині, Польщі, США та країнах Балтійського регіону.

 ЛІНК


 Де:

Bel’etage, вулиця Шота Руставелі, 16 А

 Коли:

20:00

 Скільки:

300 грн


Gypsy Jazz

Циганський джаз у виконанні колективу, котрий роблять дві гітари та контрабас. Організатори кажуть, що цей джаз не схожий на інші стилі, через природу свого зародження.

 ЛІНК


 Де:

Educatorium, вулиця Рейтерська, 8-Б

 Коли:

20:00

 Скільки:

100 грн


Четверг

24 серпня

A City is an Island

Фільм про монреальський феномен музики. В описі йдеться, що через лінгвістичні питання, дешеву оренду квартир та інші фактори у місті з’явилася ціла хвиля нових музикантів. Фільм розповість історії, зокрема, Mac DeMarco, Spencer Krug, Colin Stetson і Sean Nicholas Savage.

 ЛІНК


 Де:

Plivka, вулиця Васильківська, 1

 Коли:

19:00

 Скільки:

вхід вільний


Музика нашого двору

У четвер у Pink Freud іспанські гітари –  у виконанні дуету Acoustic Sound. Організатори також підготували нову коктейльну карту.

 ЛІНК


 Де:

Pink Freud, вулиця Нижній Вал, 19

 Коли:

19:00

 Скільки:

вхід вільний


Блюз на даху

Вечер блюзу проведуть Pavlo Geruk – за словами організаторів, один із найкращих київських виконавців світового блюзу – та гітарист Олег Джем (Oleg Jam).

 ЛІНК


 Де:

SanPaolo, Музейний провулок, 4

 Коли:

19:30

 Скільки:

вхід вільний


П'ятниця

25 серпня

Популярна американська музика

У Національній філармонії проведуть концерт за підтримки посольства США в Україні. Участь братимуть Академічний симфонічний оркестр Національної філармонії України та Духовий оркестр Військово-повітряних сил США у Європі.

 ЛІНК


 Де:

Національна філармонія України, Володимирський узвіз, 2

 Коли:

19:00

 Скільки:

70-350 грн


Christian Löffler

Christian Löffler – берлінський ді-джей, грає з 14 років. Під час роботи над ЕР Heights, Raise і Aspen, Льоффлер розробив стратегії використання акустичного матеріалу та вокалу. Серед іншого він представляє струнні інструменти, перкусію та атмосферу.

 ЛІНК


 Де:

L8 Park, Паркова дорога, 16-А

 Коли:

23:00

 Скільки:

300-350 грн


Субота

26 серпня

Земфіра та Малевич

У винному барі «Малевич» проведуть вечірку на честь дня народження співачки Земфіри.

 ЛІНК


 Де:

«Малевич», вулиця Ярославів Вал, 9

 Коли:

18:00

 Скільки:

вхід вільний


Земфіра в моїй голові

NEWMA – молодий український інді-рок гурт. У день народження Земфіри він виконає кавери на головні хіти російської співачки.

 ЛІНК


 Де:

Caribbean Club, велиця Петлюри, 4

 Коли:

19:00

 Скільки:

100-300 грн


Chômeur & Okkultative

Нова платформа Jugendhub організовує вечірку. Хедлайнерами стануть московські ді-джеї Chômeur та Okkultative. Також виступатимуть Jana Woodstock, Esquisse22, Jultron.

 ЛІНК


 Де:

Jugendhub, вулиця Багговутівська, 1

 Коли:

23:00

 Скільки:

200 грн


Неділя

27 серпня

Koktebel Jazz Festival 2017

Міжнародний фестиваль джазу переїхав із Коктебеля до Чорноморська, але, за словами організаторів, 15-му за ліком заходу це пішло на краще. Три дні джазу – на березі Чорного моря. Детальний гід за фестивалем – за посиланням.

 ЛІНК


 Де:

Чорноморськ

 Коли:

11:00

 Скільки:

190-1290 грн


Фанк просто неба

Гурт Dao Park зіграє джаз, фанк та соул. У цей вечір прозвучить музика Стіві Вандера, Jamiroquai, Емі Уайнхаус, Еріки Баду та інших.

 ЛІНК

Dao Park - Дороги

 Де:

ЦУМ, вулиця Хрещатик, 38

 Коли:

20:00

 Скільки:

350 грн


Джаз на даху

На даху прозвучить бродвейський джаз із мюзиклів «Мамма Міа!», «Кішки», «Нотр-дам де Парі» та інших. Виступатиме квартет Руслана Єгорова.

 ЛІНК


 Де:

Bel’etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

 Коли:

20:00

 Скільки:

250-350 грн