Ведучий шоу «Руйнівники міфів» Джеймі Гайнеман увійшов в цьогорічний склад журі конкурсу інженерних стартапів Vernadsky Challenge.

Фінал конкурсу Vernadsky Challenge відбудеться 22 квітня в Дніпрі. Проекти-учасники презентуватимуть інноваційні ідеї в сфері інженерії та проектування.

10 членів журі будуть оцінювати комерційний потеціал, перспективність та інноваційність ідей. До суддівського складу увійшли також засновник та голова ради директорів Noosphere Ventures Максим Поляков, директор Google Україна Дмитро Шоломко, виконавчий директор MaxPay Артем Тимошенко, засновник та директор конструкторського бюро ARTKB Алекс Нестеренко, фізик Антон Сененко та інші.

Найперспективніші команди отримають інвестиції, професійну експертизу і доступ до інноваційної науково-технічної бази Noosphere Ventures в еквіваленті 2 мільйони гривень.

Vernadsky Challenge також запускають конкурс руйнівників міфів в Україні. Для участі необхідно протестувати будь-який відомий міф, зняти це на відео та опублікувати в соцмережах із хештегом #VernadskyChallenge, та вислати посилання на відео організаторам конкурсу ([email protected]). Авторам найкращих відео подарують футболки із автографом Джеймі Гайнемана.