«Супербоул» – це фінальна гра сезону в американському футболі, яка стає подією не тільки у спорті, але й в американській рекламній сфері. Зазвичай загальна кількість глядачів «Супербоулу» перевищує мільярд осіб, тому рекламні слоти під час трансляції коштують мільйони доларів.

The Village Україна виділяє рекламу та трейлери зі Super Bowl 2022, які варто подивитися, а за цим посиланням можна переглянути виступ Dr. Dre, Eminem, Кендріка Ламара, Snoop Dogg і Мері Джей Блайдж у перерві матчу

Трейлери


Перший трейлер мільярдного серіалу «Володар перснів»

«Володар перснів: Персні влади» – це телеадаптація всесвіту «Володаря перснів» Толкіна, який стане найдорожчим серіалом в історії: на п’ять сезонів Amazon Prime витратить приблизно мільярд доларів. Серіал стане приквелом основної історії Середзем’я, події відбуватимуться за тисячі років до Фродо та Більбо, але з Галадріель. 

Трейлер серіалу «Володар перснів: Персні влади»

Новий трейлер наступного фільму Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля»

Перший фільм Marvel Studios у 2022 році – друга частина пригод Доктора Стренджа, у якій знайдуть місце і продовженню концепції мультивсесвіту з «Людина-павук: Додому шляху нема», і Ванді Максімоф, і злому Стренджу. А ще в новому трейлері вперше показали нову супергеройку латиноамериканського походження Америку Чавес. 

Трейлер фільму «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля»

Новий трейлер серіалу Marvel «Місячний лицар»

В американського солдата вселяється єгипетський бог місяця. У головній ролі в новому серіалі Marvel Studios Оскар Айзек, а протистоятиме йому лідер культу Ітан Хок.

Трейлер фільму «Місячний лицар»

Перший тизер нового фільму Джордана Піла «Ноуп»

Джордан Піл зробив великими подіями обидва перші фільми, «Пастку» та «Ми». Продовжувати експериментувати з жанром горору для розповіді соціальних історій він буде в стрічці «Ноуп», назву якої, найімовірніше, інакше адаптують в українській локалізації. У головних ролях – зірка «Пастки» Даніел Калуя та Стівен Юн із «Мінарі» та «Ходячих мерців».

Трейлер фільму «Ноуп»

Реклама


«Клан Сопрано» в рекламі Chevrolet

Як показати першу повністю електричну версію пікапа Chevrolet Silverado? Зібрати реюніон «Клану Сопрано» з дітьми Тоні Сопрано і перезняти інтро серіалу з дорогами штату Нью-Джерсі. 

Реклама Chevrolet

Лауреатка «Оскара» Хлоя Чжао зняла рекламу Budweiser

Чинна володарка «Оскара» Хлоя Чжао («Земля кочівників», «Вічні») доводить, що ніхто краще за неї не показує сучасну естетику вестерну. 

Реклама Budweiser

Джим Керрі знову в ролі Кабельника в рекламі Verizon

Легенда комедії Джим Керрі не розуміє, як працює 5G – обігрують це через персонажа його фільму «Кабельник».

Реклама Verizon

Зіркова пара в рекламі Alexa

Голосовий асистент від Amazon Alexa рекламує зіркове подружжя Скарлетт Йоханссон («Месники») і Колін Джост (SNL). 

Реклама Amazon Alexa

Арнольд Шварценеґґер у ролі Зевса в рекламі BMW

Бог богів Зевс іде на пенсію, але сумує недовго – допомагає нова електрична BMW. У головних ролях – Арнольд Шварценеґґер і Сальма Хаєк. 

Реклама BMW

Зендея й Едґар Райт рекламують Squarespace

Скоромовку перетворює на рекламу інтернет-сервісу Squarespace із Зендеєю та Andre 3000 режисер «Зомбі на ім’я Шон» і «Останньої ночі в Сохо» Едґар Райт. 

Реклама Squarespace

Голлівуд у рекламі Nissan

Зірка серіалу «Шіттс Крік» Юджин Леві катається на новому спорткарі Nissan. Захоплюються ним «Капітан Марвел» Брі Ларсон, Дракс Руйнівник Дейв Батіста і колега за «Шіттс Крік» Кетрін О’Хара. 

Реклама Nissan

Доктор Зло повертається в рекламі GM

Ще одна реклама електричної революції в автопромі – від General Motors. Доктор Зло з фільмів про Остіна Паверса повертається, щоб спочатку врятувати, а тоді захопити світ. 

Реклама GM

Ідріс Ельба в рекламі Booking.com

Обігрувати формат туристичних рекламних роликів вирішили в рекламі сервісу бронювання житла Booking.com. Допомагає в цьому зірка «Лютера» Ідріс Ельба.

Реклама Booking.com

Піт Девідсон у рекламі майонезу Hellmann's

Виробник майонезу Hellmann's проти фудвейсту, тому найняв футболіста Джерода Майо, щоб запобігати всім спробам викинути рештки їжі. Не пощастило з цим зірці SNL і хлопцеві Кім Кардашян Піту Девідсону. 

Реклама Hellmann's

Ліндсі Лохан у рекламі Planet Fitness

Куди поділася Ліндсі Лохан, дивуються Денніс Родман, Денні Трехо і Вільям Шатнер. Акторка уникає скандалів, бо записалася в спортзал Planet Fitness. 

Реклама Planet Fitness

Зірковий шеф Ґай Фієрі в рекламі Bud

Новий смак слабоалкогольного напою Bud Light Seltzer із колою рекламує зірковий ресторатор Ґай Фієрі.  

Реклама Bud Light

Мама Стіфлера в рекламі Uber Eats

Uber Eats у США тепер доставляє не тільки їжу. Але чи можна їсти все, що доставляє сервіс? З’ясовують Ґвінет Пелтроу, Дженніфер Кулідж («Американський пиріг») і комік Тревор Ноа. 

Реклама Uber Eats

Зірка «Теда Лассо» рекламує Rakuten

Гра в покер із високими ставками і сервіс Rakuten, який є власником Viber – у рекламі з Ханною Воддінгем («Тед Лассо», «Гра престолів»). 

Реклама Rakuten

Обкладинка: Squarespace