До Дня Києва 29 та 30 травня на території ресторану «Курені» відбудеться дводенний фестиваль Kureni City Picnic 2021. У програмі багато музики, їжі, вініловий маркет та артпроєкти.

The Village Україна розповідає, кого слухати на фестивалі, що дивитися, де їсти та чому туди варто піти.

Kureni City Picnic 2021

Коли: 29 та 30 травня

Де: на території ресторану «Курені», Паркова дорога, 4

Вартість абонемента на два дні 29–30 травня950 гривень (1100 грн – на вході)

Вартість денного квитка на 29 або 30 травня600 грн (750 грн – на вході)

На території фестивалю будуть дві музичні сцени, фудкорт, арт- і йога-зони, дитячий майданчик, декілька зон відпочинку та велопарковка. На Kureni City Picnic можна приходити із тваринами.

Музика

На фестивалі виступатимуть майже двадцять закордонних та українських музикантів. Сцени відкриватимуться о 12:00, а виступи кожного з виконавців триватимуть приблизно годину.

Концерти:

Afriquoi (UK)

Gaye Su Akyol (TR)

Луна

Blooms Corda

Denys Dudko Quintet

Dennis Adu Big Band

The Castle

krapka;KOMA

Аппекс

Sophistication

Nekiy Niko

Діджеї:

Jackmaster (UK)

Artem Titeev

Super DJ Mavr

Philipp Markovich

Karine

Shakolin

Miura b2b Ksenia Palfy

Kot + Kotki

Вініловий маркет

На вініловому маркеті від Closer Record Store близько 20 приватних колекціонерів і магазинів продаватимуть платівки. Зокрема, можна буде купити товари від рекорд-сторів Gram, Diskultura, Vinylotheka, «Культура звука» й Old Tunes.

Їжа

У зоні ресторану «Італійської Редакції» можна буде замовити фірмову піцу, в Eastman – креветки, кебаби, телячу вирізку та два види курки з мангала. Також у закладі можна буде скуштувати азійські страви та прохолодні напої.

Каву, чай та інші напої на фестивалі готуватиме подільська кав’ярня First Point.

Йога

Йога-студія Kyiv Sunrise Yogaz облаштує корнер саморозвитку та трансформації White Side. Там будуть проводити лекції про емоційний інтелект, нервову систему, конфліктологію. У програмі також практичні заняття з цигуну та акройоги.

Арт

Працюватиме арткорнер, де покажуть проєкти сучасних українських митців.

  1. На фестивалі презентують лендарт-роботи української художниці Анжеліки Гончар із серій Tochka Boli та «Деструкція тіла».
  2. Креативна артагенція No art agency покаже інсталяцію Pillow Fort від мисткині Анни Придатко та роботи художників Віри Мокренко, Антона Саєнка й Інги Леві.
  3. Київський художник Євген Клименко уперше презентує нові роботи із серії Colour Factor.
  4. Художниця Дана Томашевич покаже добірку робіт із серії Everything in its right place.
  5. Проєкт «АртВулиця» презентує роботи митців Марини Малик, Анастасії Курило, Єфросинії Острашанської й Олександра Зикова.