Віртуальну презентацію DC Fandome вперше провели видавництво коміксів DC Comics та кіностудія Warner Bros. На заході показали перші трейлери нового фільму про Бетмена з Робертом Патінсоном у головній ролі, а також нові відео «Диво-Жінки» та «Загону самогубців». Окрім того, упродовж цілодобового стриму DC Fandome відбулися дискусійні панелі за участі головних зірок кіновсесвіту і телевсесвіту DC.

The Village Україна зібрали головне з основного блоку презентації, стежити за подальшими подіями можна на сайті

Перший трейлер «Бетмена» з Робертом Паттінсоном

Трейлер фільму «Бетмен»

«Я – помста», – представляється Роберт Паттінсон у ролі Бетмена. Перший трейлер однойменного фільму Метта Рівза («Повстання планети мавп») показує новий погляд на одного з найдавніших супергероїв DC. Ще більш похмурий і реалістичний, Бетмен уперше з усіх екранізацій повинен показати себе як найкращий детектив у світі, а не лише борець із несправедливістю та чоловік із травмою дитинства. Боротися цього разу йому доведеться з цілою групою суперпоганців: Ріддлер у виконанні Пола Дейно, Пінгвін (Колін Фаррелл) і бос мафії Кармін Фальконе (Джон Туртурро). Чи то ворогом, чи то союзницею (як завжди із цим персонажем) повинна стати Жінка-кішка Зоуї Кравіц. Прем'єра фільму – у жовтні 2021 року. 


Прем’єра: 1 жовтня 2021 року

Режисер: Метт Рівз («Впусти мене»)

У ролях: Роберт Паттінсон («Гарні часи»), Пол Дейно («Нафта»), Зоуї Кравіц («Велика маленька брехня»), Колін Фаррелл («Лобстер»), Джеффрі Райт («Світ Дикого Заходу»)

Перші кадри нового «Загону самогубців»

Відео зі зйомок фільму «Загін самогубців»

«Загін самогубців» став найбільш популярним фільмом в українських кінотеатрах у 2016 році: стрічка про команду поганців, яку об'єднує для найскладніших завдань уряд США, зібрала в українському прокаті вдвічі більше коштів, ніж, наприклад, «Капітан Америка: Велике протистояння». Та загальний успіх фільму оцінили не настільки високо: склеїти розрізнені частини фільму не зміг навіть саундтрек із Queen, а головна зірка Харлі Квінн врешті вирушила у самостійне плавання. П'ять років потому перезавантажити команду довірили режисеру Джеймсу Ґанну – автор «Вартових галактики» точно знається на командах лузерів. Ґанн називає свій фільм не перезапуском чи продовженням «Зону самогубців», а «сиквелом оригінальних коміксів» про команду. Список акторів можна перераховувати дуже довго: повертаються до своїх ролей номінантка та лауреатка «Оскара» Марґо Роббі та Віола Девіс, до них приєднаються Ідріс Елба, Тайка Вайтіті, Пітер Капалді та Джон Сіна. На DC Fandome вперше розповіли, які ролі виконують нові актори, а також показали кадри зі зйомок у Панамі. У прокат «Загін самогубців: Місія навиліт» вийде за рік у серпні. 


Прем’єра: 6 серпня 2021 року

Режисер: Джеймс Ґанн («Вартові галактики»)

У ролях: Марґо Роббі («Я, Тоня»), Ідріс Еьба («Лютер»), Тайка Вайтіті («Кролик Джоджо»), Пітер Капалді («Доктор Хто»)

Новий трейлер сиквела «Диво-Жінки»

Другий трейлер фільму «Диво-Жінка 1984»

«Диво-Жінка 1984» – другий сольний фільм про Діану Прінс (і найближчий фільм DC у календарі релізів). Якщо у першій картині героїня Ґаль Ґадот намагалася зупинити Першу світову війну, то в сиквелі потрапить у 80-ті. Протистоятимуть Диво-жінці одразу два вороги – бізнесмен у виконанні Педро Паскаля та антагоністка Гепард. У другому трейлері акцент зробили саме на появу жінки-гепарда, роль якої втілює Крістен Віґ. 


Прем’єра: 1 жовтня 2021 року

Режисерка: Патті Дженкінс («Монстр»)

У ролях: Ґаль Ґадот («Бетмен проти Супермена»), Кріс Пайн («Диво-Жінка»), Педро Паскаль («Гра престолів»), Крістен Віґ («Неймовірне життя Волтера Мітті»)

Перший трейлер режисерської версії «Ліги справедливості»

Трейлер фільму «Ліга справедливості»

«Ліга справедливості» повинна була стати кульмінацією першого циклу фільмів DC про супергероїв, але стала найбільшим розчаруванням. Фанати переконані – це провина режисера «Месників» Джосса Відона, який замінив на позиції режисера Зака Снайдера. Відновити бачення Снайдера хочуть у режисерській версії, яка наступного року вийде у сервісі HBO Max. На DC Fandome показали повноцінний трейлер фільму, на дозйомки якого студія витратила додаткові 30 мільйонів доларів. 


Прем’єра: 2021

Режисер: Зак Снайдер («300 спартанців»)

У ролях: Бен Аффлек («Операція Арго»), Генрі Кавілл («Відьмак»), Ґаль Ґадот («Бетмен проти Супермена»)

Перший тизер «Чорного Адама» з Двейном Джонсоном

Тизер фільму «Чорний Адам»

Двейн Джонсон був реслером, гонщиком, «Рятувальником Малібу» і Гераклом, а тепер вперше стане супергероєм. Точніше – суперпоганцем. Принаймні у класичному коміксі «Шазам» його герой Чорний Адам зазвичай протистояв головному герою. Зйомки «Чорного Адама» ще не почалися, тому на DC Fandome показали ролик із концепт-артами Джонсона у ролі міфічного антагоніста. 


Прем’єра: 22 грудня 2021

Режисер: Хауме Кольє-Серрат («Мілина»)

У ролях: Двейн Джонсон («Хоббс і Шоу»), Ноа Сентінео («Усім хлопцям, яких я кохала»)

Перший трейлер гри Suicide Squad: Kill the Justice League

Тизер гри Suicide Squad: Kill the Justice League

Який суперник може скласти конкуренцію Загону самогубців? Хіба що Ліга справедливості. Харлі Квінн, Бумеранг, Дедшот та Людина-акула повинні вгамувати Супермена, який чомусь став злим, у новій відеогрі Suicide Squad: Kill the Justice League. Відповідають за розробку автори серії Batman: Arkham, лондонська студія Rocksteady. Прем'єра – у 2022 році для консолей нового покоління та комп'ютерів. 

Окрім того, на DC Fandome вперше показали трейлер ще однієї у гри у всесвіті Бетмена – Batman: Gotham Knights, у якій замість Бетмена Ґотем захищають Робін, Бет-дівчина, Найтвінґ і Червоний ковпак.

Обкладинка: DC Fandome